- Solen visar sig återigen

Underbart, säger jag bara. När jag och Celia klev upp i morse såg jag solen skymta, men tänkte att den lär väl försvinna inom ett par timmar.. Men gissa vad? Den är fortfarande kvar! I och för sig är det väl inte så där överdrivet varmt, men det regnar i alla fall inte.
Funderar på att ta Celia i vagnen och ta en promenad ner till morfar och farmors grav. Bara för att säga "hej, jag tänker på er" liksom. Var allt för länge sen sist, men jag vet att dom vet varför. Saknaden är allt för stor...

I alla fall så var Johan över en sväng igår också, gick en promenad ner till utsiktsplatsen i skogen nedanför oss, där man ser rakt ner till älven och så. Har faktiskt aldrig varit där förut, men det var himla fint nere där. Lite väl mycket måsar bara, men dom var ju låååångt nedanför oss som tur var. Fast lite läskigt var det allt.. :P haha

Jag lyssnar fortfarande på Winnerbäck, och jag tycker mer och mer om honom för varje dag, timme, minut, sekund. Han förtrollar mig.

På tal om förtrollning så satt jag precis och läste igenom min dagbok på www.helgon.net, och började minnas allt. Allt det jag försökt glömma och förtränga, allt kom tillbaka. Mitt liv då och mitt liv nu är helt åtskiljda. Idag har jag det liv jag ville ha då, och då hade jag det liv jag vill ha nu. Nästan i alla fall.
Men om man säger så här, vissa saker ångrar man medans vissa saker är bland de bästa som hänt. Men jag antar att allt det som var då har format mig till den jag är idag. Synd bara att jag ännu inte på långa vägar har tagit mig dit jag vill, till den jag vill vara. Men nångång.. nångång ska jag nå dit.

På onsdag börjar mitt sommarvik också, känns lite motigt med tanke på hur det är på jobbet nu, men det lär ju gå bra.

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0