LEGAT PÅ LATSIDAN

Ja, det kan man minst sagt säga att jag gjort nu de senaste dagarna. Har helt enkelt inte haft nån lust att uppdatera här, och det hoppas jag ni förlåter mig för!

I alla fall så var det en väldigt lyckad grillfest (så länge den varade, jag vart ju så himla trött så jag bestämde mig för att sova... på badrumsgolvet, vilket inte var så populärt).  Men kul hade jag i alla fall! Fast en sak är säker, aldrig mer p55! haha

Igår var jag i Bräcke också, himla drygt att sitta och åka dit alldeles ensam. Fick också reda på att på måndag (!) ska ansökningen till nästa termin vara inne, lite i sista minuten bara. Och idag fick jag veta att de startat upp en av kurserna jag sökt för 1 månad sen -UTAN ATT MEDDELA MIG! Jaha.. får ev. vänta ett år då innan jag får läsa den kursen, så det tar ju sitt lilla tag då innan utbildningen blir klar.

Men nu får jag lite gäster här... tårtkalas!

GRILLFEST PÅ G

Japp, snart drar vi igång grillen. Sitter här och sörplar lite på min Cube just nu, så gott! Och fin har jag gjort mig också... så gott det gick i alla fall :P haha
Har ingen riktig lust att skriva nåt nu, men det kanske kommer nån uppdatering senare ikväll om ni har (o)tur!

ETT SMAKPROV

Nu är det ju så att jag laddat upp lite bilder från kameran, så jag tänkte bjussa på ett par stycken här,
men resten får ni gå på in min bilddagbok för att se (www.ziquita.bilddagboken.se). 
Synd bara att de flesta av bilderna ligger på den andra datorn och att jag inte kan få det
förbaskade nätverket att funka som jag vill. Jag och teknik är verkligen ingen bra kombination!

Hur som helst så är de här korten tagna nu imorse,
och hon har ställt sig upp helt själv. Mammas duktiga lilltjej!







 
           

TJILLIVIPPEN

Efter en månad utan bloggande är man verkligen fantasilös, så jaa, rubriken vart ju som den vart.

 I alla fall så tog Celia en riktig sovmorgon idag, hon tvärslocknade ju vid 18:00 igår, och sov ända till 08:00 imorse. Så länge har hon aldrig sovit förut! Tänka sig, hela 14 timmar i sträck -underbart! Då fick man både lite tid för sig själv och med Anders, plus att man fick sova ut ordentligt. Går inte att med ord beskriva den känslan av att ha sovmorgon (som för er barnlösa säkert är att kliva upp tidigt :P, men kliver man upp vid 6-6:30 sju dagar i veckan så är det verkligen sovmorgon!). Fast faktiskt så brukar Anders gå upp med henne i alla fall 1 dag/vecka, så det är skönt.

Vad händer idag då? Just nu så är mamma här och lånar duschen, Celia sover och jag har parkerat mig här vid köksbordet med datorn. Funderar på om jag ska orka leta fram nätverkskabeln och dra den mellan datorerna så jag kan lägga upp lite bilder här och på bilddagboken, såg att det var evigheter sen jag uppdaterade där sist. Fy skäms på mig!
Sen idag blir det ev. hammarn och handla lite, vi får inte glömma frityrolja! Ska grilla till helgen, och Anders ville fritera pompa så, jaa.. frityrolja nästa, liksom. Men jag vill nog köra med potatissallad, det är grejer det. Mammsen ska vara barnvakt så det ska bli skönt att få dricka lite gott och umgås en kväll/natt.
Just ja, vi måste komma ihåg att ringa till svärmora också och höra om mamma kan låna resesängen som Celia har där. Ska försöka komma ihåg det,  men vet inte om hon jobbat inatt eller inte och det är ju lite taskigt att ringa och väcka henne i så fall.

Sen ikväll ska jag tydligen vara med i nån telefonintervju, men tror nästan jag skippar den.. Känns inte så lockande, även om jag fick 150:- i rabattkuponger till Celia.. Jag hatar verkligen att prata i telefon, speciellt med människor jag inte känner. Och vad tusan ska jag säga om Celia och hennes hudvårdsprodukter? "Vi använder Natusan's barnolja med Aloe Vera i badet, Mjukt & Skönt's hudlotion när hon är torr och så såklart Idominsalva. Vad finns det mer att säga liksom? Att dom fungerar bra? Joo tack, det gör dom. Får jag kupongerna nu? :P haha
Nä men man får väl se hur det blir. Mamma och Olof (Per och Linda också?) kikar ner senare idag också, Olof längtar efter sin lilla gangster!

Jag ska flirta lite med lillebror också och se om han vill komma hit och baka bullar till mig nån dag, för jag hatar att baka bullar (ända bra med bullbak är alla råa bullar! mumsfillibabba!), men det skulle ju vara kul om man hade nåt att bjuda på när man fyller år. Jag menar, ett 20års kalas med en slät kopp kaffe är väl inte så... snyggt?

Nu när jag sitter lite och funderar så kommer jag att tänka på Coop Visa -är det någon av er som läser som har skaffat det Visa-kortet? Vad tycker ni om det isåfall? Jag kan inte se några nackdelar med det överhuvudtaget, och tack vare internet så kan man ju ha stenhård koll på precis hur mycket man gjort av med och hur mycket man har kvar på kortet, så att man inte överskrider det insatta saldot. Då får man ju aldrig nån faktura eller nåt, så vitt jag kan förstå?
Alltså, om man säger så här att man skaffar det kortet, och så för man över kanske 2000:- åt gången till det kontot. Man handlar för dom pengarna, och när man ser att det håller på att ta slut så för man över mer från vanliga bankkontot. Då blir det väl ingen ränta eller nåt man behöver betala?
Äh, jag är så dålig på det där, men tänk vilken dröm att få poäng på både ICA och Coop samtidigt när man handlar! Det blir ju dubbla poäng och fler rabattkuponer i posten. Häftigt va? =)

Nej, nu ringer Anders så jag måste kila vidare. Tjohej!

WE'RE NOT DEAD

Vi är tillbaka! Tog ju bara runt 1 månad eller så, men vi lever i alla fall. Telia är verkligen inte världens mest serviceinriktade företag, tror jag, med tanke på hur länge vi fått vänta och hur många gånger vi ringt och härjat med dom.

Vad har hänt sen sist då?

* Vi har flyttat in i vår underbart fina och mysiga 3a, både vi människor och kattrackarn trivs utmärkt.
* Celia har hunnit blivit 8,5 månad gammal, snart 9 till och med (tror jag får radda upp hennes framsteg för sig)
* Jag har börjat träna riktigt, 3-4ggr i veckan och har hitills gått upp ca 2kg. YES!
* Jobbar & pluggar för fullt, men är snart klar med Social Omsorg, ska skicka in sista arbetet till veckan
* Köpte också ett "helt nytt hem" på IKEA, men det kanske jag nämnde tidigare?

Och nu står det helt still i huvudet, men det är med all säkerhet mer som hänt.


Celias framsteg då:

* Ålar sig fram riktigt snabbt nu, men har inte riktigt kommit på hur man kryper
* Reser sig upp och står i spjälsängen utan problem
* Har också rest sig upp vid köksbordet (bild kommer :) )
* Somnar själv utan problem både på kvällarna och när hon sover på dagen
* Sitter upp utan problem (förut var det lite knaggligt med det)
* Säger "titta" hela tiden och vinkar och klappar händerna
* Har lärt sig att rulla en boll till oss
* Kanske inte ett framsteg, men hon älskar att gå till aktivitetsparken och gunga!
* Plaskar som tusan när hon badar (jo, på ett sätt är det faktiskt ett framsteg, eftersom hon inte tyckte om att bada förut :P)

Och jaa... det händer nya saker här hela tiden, och det går så förbaskade fort att jag snart inte hinner med! På måndag fyller jag 20 år också, och födelsedagen firas i Bräcke i en lektionssal hela dagen. Det låter väl skoj? :) Blir väl tårtkalas nu till helgen istället tror jag, och sen fira riktigt med kompisarna nån helg framöver. Blir kanske grillning nu till helgen, beror på barnvakt och så. Har man tur så :) Grillat är ju så otroligt gott!

Men nu ska jag nog gå och borsta håret, sitter här med handduken virad runt huvudet än jag. Hoppas f'resten att alla mina läsare hittat tillbaks hit?

RSS 2.0