APAPAYACOCONUT

Jag vette tusan vad det är med mig, men jag kan aldrig få till en seriös rubrik nu för tiden.

Idag har vi i alla fall vart i nya lägenheten från tidiga morgonen till ca 13:00 och skruvat, skruvat, skruvat. Matbordet & stolarna blev skitbra, likaså bokhyllorna. Enda problemet vi har nu är hur tusan vi ska möblera i vardagsrummet? Det funkar inte riktigt så som vi hade tänkt oss från början, det vart så himla inklämt då alltihop, sofforna var lite större än man trodde. Får se hur det blir i slutändan, ska dit på torsdag och göra klart allt där, frakta dit sängarna, soffbordet, tv-bänken, hallbyrån och sista kartongerna. Hade varit skönt om vi hade kunnat gjort det imorrn, men då åker ju jag till Bräcke vid sjutiden och Anders börjar jobba 14:00.. Men men, en dag hit eller dit känns inte som att det spelar  så stor roll i nuläget.

Dom ringde från jobbet också, så har lovat att gå ut som extrapersonal nu lördag och söndag, dom vill tydligen ha en lugn påsk :) hehe. Men men, jag klagar ju inte, får ju storhelgs OB, och vad sitter bättre än en bra löning fredagen före 20års dagen? Faktiskt samma helg som jag tänkt att vi ska ha en kombinerad inflyttnings-/ 20 års fest. Det blir nog grejer det! Bara man får nån barnvakt, så :)

Lilltjejen min har gått och blitt lite småförkyld också, näsan bara rinner på hon och hon nyser och har sig. Stackarn. Sen är hon jättesur på mig nu också, för jag tog bort "tråden" som var på dragkedjan på min tröja, eftersom hon väldigt gärna ville äta på den plastploppen som var på den. En annan vill ju inte att den ska lossna så hon får den i halsen, men försök säga det till henne... :P När jag tog bort den så bara kollade hon på mig, så kom surläppen och sen började hon tokgrina. Haha, lillfisen min! Allt vart dock mycket bättre när hon fick vara i gåstolen istället och slippa mamma.

Och nu när jag kollade på Celia ser jag tvättställningen och kommer ihåg att jag ju faktiskt kört en tvättmaskin som klar nu, vilket alltså innebär att jag måste hänga den. Trååååkigt. Jaja, jag får väl skylla mig själv, det var ju min egen idé att tvätta upp all tvätt innan flytten. Jag får så att säga bita i det sura äpplet..

SÄNGDAGS, KANSKE?

Nu börjar man känna sig rätt trött och sliten efter en hel dag med flyttande. Det känns i ryggen kan jag säga, min rygg är som inte gjord för sånt här. Jaja, det är ju värt det i slutändan, för det kommer bli jäkligt bra i lägenheten där, det är jag bergsäker på. Imorrn runt 07:30 kör vi iväg med nästa flyttlass i alla fall, så förhoppningsvis hinner vi med sängarna imorrn också, och då är vi som bosatta där borta på riktigt. Allt utom datorerna kan vi flytta, för internet är inte flyttat än, så dom blir kvar här så länge. Kan ju ursäkta mig på en gång då om det inte blir så mycket bloggande framöver!

Annars har jag väl inget speciellt att skriva. Anders ringde för en stund sen och berättade att MoDo vunnit med 5-3 idag -underbart! Tänk om dom fortsätter i samma stil och vinner nästa 2 matcherna också.. då kommer man ju sitta på helspänn när den 7e matchen spelas -fan vad kul!! Håll alla tummar och tår! :D

Förövrigt har Celia två nya bissingar på väg, sötrumpan min. På onsdag är det skola också, känns lite halvdrygt att åka till Bräcke igen, var så otroligt tråkigt att köra den där jäkla skogsvägen alldeles själv. Man blir ju så jäkla trött när det bara susar fram träd efter träd... sist var jag tvungen att stanna 2 ggr på vägen dit, annars hade jag med all säkerhet hamnat i diket. Det är inte nyttigt att vakna vid 5, sätta sig vid ratten vid 7 och köra efter en lång tråkigt väg alldeles själv. Kom för sent gjorde jag ju också, och det var ju lagomt roligt att komma in där bland en 35-40 pers och säga "ursäkta att jag är lite sen...".

Näe. Lite king nu, och sen är det läggdags för mig. Vi är 1300:- plus nu, så underbart! :D


JAHA, DÅ VAR DET JAG SOM HADE TRÅKIGT DÅ

Snott från Micca i brist på annan sysselsättning.


Hur många namn har du med för, mellan & efternamn? 3; Linda Katarina Backman
Hur många år har du jobbat på ditt jobb? Vikarierar bara, men har vart anställd i bra precis 2 år nu
Bor du i villa eller lägenhet? Flyttar in i en 3a på 81kvm nu i veckan
Cocacola eller Fanta? Fanta
Vilket är ditt favvogodis? Saltlakrits
En svaghet du har? Socker *suck*
Något du har mycket av? Onödiga saker
Hur uppfattar folk dig? Blyg, men väldigt glad :)
Ditt bästa klädköp ever? Mina rutiga byxor -som äntligen passar igen! Till och med bättre än innan graviditeten! :D
Hur länge har du varit tillsammans med din partner? Den 12e maj är det 6 år för oss.
Har du barn? Japp, en tös på snart 8 månader
Är du förlovad, gift eller inget av det? Ingetdera
Tror du på andar? Självklart. Morfar är ju här hos mig!
Vilken mjölk smakar bäst? Den gröna
Hur lång är du? Runt 167 tror jag
Vad väger du? Pendlar mellan 49-52 -tänk om man kunde få gå upp till 55?!
Ögonfärg? Bra fråga... ibland ser dom gröna ut, ibland grå, ibland blå -helt beroende på ljuset.
Vilken kändis skulle du vilja träffa? Margit Sandemo
Har du testat knark? : Nej
Röker du? : Nej
Öl, vin eller sprit! vad är godast? : Jag tackar inte nej till en grogg...
Är du snobbig? : Nej.
Vilken klädstil har du? : Det som är rent ;P
Vilken musik lyssnar du på? : Within Temptation, Epica, Nightwish, Angtoria... lite sånt.
Favvofilm? : Pirates of the Carribbean -bara pga av Johnny Depp *sluuurp*
Idol? : Har nog ingen direkt idol
Vad har du på dej just nu? : Underkläder, långkalsoner (alltid!), strumpor, svarta jeans, svart linne och en av Anders tröjor (som alltid... varför har inte jag lika mysiga tröjor som han? :P)
När åt du senast och vad? : Vid 16:30 ca åt jag en bit kladdkaka till efterrätt... det var gott! :P
Hur många syskon har du? :  1 bror, och sen har jag fått 4 "extrasyskon" så här på senare tid, 2 bröder & 2 systrar.
Hur känner du dej just nu? : Trött som en apa...
Vilka personer saknar du nu? : Morfar, farmor, Nette och hela gänget i stan!
Vad tror du är ditt kall i livet? : Att ta hand om Celia såklart :)
Vilka gäng tillhörde du i skolan, nördarna eller tuffingarna? : Högstadiet -definitivt nördarna. Gymnasiet; ingetdera. Jag & tjejerna flöt nog runt där i mitten och trivdes jäkligt bra med det, faktiskt.
Favoritblomma? : Tulpaner är fina, men föredrar gröna, stora växter.
Hur gammal är du? : Fyller 20 om 1,5 månad! :D
Vad har du gjort idag? : Kört ett flyttlass, busat med Celia, packat ett nytt flyttlass och jaa... sen var det nog inget mer.
Om du fick välja en kändis du skulle vilja likna..vem skulle det vara? : Jag diggar Jessica Simpson, så underbart naturlig!
Vad är klockan nu? : 21:46

TJILLIVIPPEN

Då var första flyttlasset avklarat, ska packa ihop nästa nu ikväll så vi kan fara iväg med det i morrn bitti. Svärmor och Perren skulle lasta på möblerna på släpvagnen igen, dom kartongerna ligger ju just nu i deras garage så, så vi behöver inte bry oss om dom mer än att skruva ihop dom imorrn. Skönt!
Såg f'resten att jag nog köpt för lite panelvagnar i alla fall, så ska beställa några till med svärisarna när dom ska till Sundsvall nästa vecka. Får se om det är nåt mer man har missat som dom ska få köpa till oss, med all säkerhet saknas det ju säkert nåt.

Annars är det väl en helt ordinary day här på Hallvägen.

YAY, NYCKEL PÅ INTÅGANDE!

När som helst nu kommer Tjommen förbi med nyckeln till nya lägenheten! Då blir det bra, haha :D Svärmor ska komma hit senare idag och hjälpa till att flytta över lite grejer, sen imorrn ska vi frakta dit nya möblerna och skruva ihop. Så jaa, på torsdag har vi nog flyttat in där på riktigt! Härligt härligt! :D

Har inte så mycket mer att säga just nu, kommer säkert en uppdatering till senare idag. Solong.

LÖK- OCH BACONRÖRA

Jahapp, då har jag återigen lyckats i köket ;) haha. Nämen i alla fall så slängde jag ihop en, tycker jag i alla fall, väldigt god baconröra igår. Tänkte lägga upp receptet här, utifall att nån skulle vara intresserad!


* Bacon beroende på hur många ni är
* 1 röd lök
* 1 gul lök
* 1 purjolök
* 1 röd paprika
* ½ burk majs
* 2,5 dl matlagninsgrädde
* Riven ost

Börja med att steka baconet och häll sedan av fettet. Skär löken och paprikan och släng ner det och majsen i stekpannan med baconet. Låt stå en stund.
Häll sedan i matlagningsgrädden och låt det koka upp lite, häll sedan i riven ost så att röran får lite tjockare konsistens.  Salta & peppra efter smak. KLART!

Vi åt potatis till, och det var skitgott!

SÖTRUMPA!



Hittade igen pappas St Patrick's day-party hat, och självklart fick Celia prova den. Såhär vacker vart hon;





Sen hade jag & lillfisen lite kramkalas för nån dag sen;



HIPP HIPP HURRA

Och nej, jag har ingen fantasi, därav rubriken. I alla fall så är det fullt hus, eller rättare sagt -full lägenhet, här nu. Hockeykväll vet ni! Mamma, Linda, Tomas & Håkan är här och hjälper oss heja fram MoDo till seger, och snart kommer Per också om han tar sig i från jobbet nån gång.

Sitter och snackar med norsken också, och han är bra rolig han! Mamma sa jag skulle fråga han hur dom säger banan på norska, och då sover han såklart "banan". Följdfråga; "Säger ni inte guleböj?" varpå jag får svaret "sounsd like a dildo, that's why". Han är hel go, den där pysen! haha. Äh, det där lät nog inte lika roligt för er som det gjorde för mig... men men, det är min humor det! :)

Har i alla fall vart väldigt flitig idag, packat ihop en jäkla massa, städat och haft mig. Är man inte flitig så säg? Men nu ska jag fortsätta se på hockeyn. Fast först ska jag ladda in ett par bilder och lägga upp här :) Solong.

ETT HELT NYTT HEM

Igår var vi som sagt i Sundsvall och köpte lite nya möbler. Det slutade med att vi köpte 2 soffor (3 sits och 2 sits), två bokhyllor, matbord + 6 stolar, kort + ramar till förbannelse (blev skitsnygga tavlor!), apsnygga kuddar till sofforna, taklampa till Celia och lite annat smått och gott. Allt som allt gick det på strax över tolvtusen, men det var det verkligen värt! Jag menar, ett helt nytt hem för den summan? Fullt godtagbart! Nu är det bara till att börja spara pengar igen, för nu känns sparkontot lite väl tomt.

På tal om pengar och sparkonto. Tänkte dra mig ut i förrådet idag, och där har vi nästan 10 månaders pant i sopsäckar... Känns lite pinsamt att komma släpandes på flera sopsäckar med tomflaskor/burkar, folk måste ju tro att vi lever på läsk, öl och cider, haha. Men men, jag tänker ju INTE släpa med mig flaskorna i flyttlasset, och absolut INTE slänga dom, är pant för många hundralappar där. Och f'resten så tycker jag det är helt sjukt att dom ska ta bort panten på PET-flaskorna, dom pratar ju om miljöförstöring och att vi inte återvinner nog mycket och bla bla bla.. Hur tror dom då inte det ska bli nu, för hur många kommer orkar sopsortera PET-flaskor om dom inte får nån pant för det? Jag vet att jag kommer inte orka göra det i alla fall.

Nä nu sitter Celia här och ropar "meme, meme" så ska gå och leka lite med henne. Och ja, som vanligt är vi uppe med tuppen. Undrar när hon börjar få lust att sova lite längre än till halv sex, sex? Den dagen kommer jag JUBLA! :D

TITTUT!



Har lite tid över, så tänkte jag kunde ladda upp ett videoklipp innan vi åker. Enda felet är väl att jag -som vanligt- håller mobilen åt fel håll.. så jaa, filmen är på fel ledd, men skit det samma.

Celia  och jag leker i alla fall tittut här, samtidigt som hon får krypträna lite. Såklart så avbröts filmningen när hon började skratta riktigt hysteriskt, så det får ni tyvärr inte se. Men visst är det kul med tittut!? :D




SNART BÄR DET AV

Sundsvall -here we come! Om ca 20 minuter slutar Anders, så då ska vi fara och hämta Pers bil och sen upp till svärmor och hämta släpvagnen.. Känns lite drygt med bilåkandet, men det går väl det också. Ska sno med lite kassetter från mammas bil, för Per har ingen cd-spelare i bilen, och radio är ingen höjdare tycker jag :) Har nån gammal kassett i mammas bil som man spelade in för typ 9-10 år sen, med Aqua, Westlife, Rednex etc. Alltid kul att lyssna på ;P Hahaha, man hade inte världens bästa musiksmak precis!  Btw så har jag faktiskt Aqua's autografer på en CD, det ni! Är jag inte häftig, så säg?

Har lyckats vunnit ca 50kr på king på morgonen, så snart ligger vi 1000:- plus. Dags att ta ut lite pengar kanske? Näe ni, nu ska jag pussa hejdå på lilljäntan min, svärmor och svågern är här och hämtar Celia nu så ska dom åka iväg på hammarn och handla och greja. Ha en bra dag allihop!

DAGENS BÄSTA VIDEO

Bara för att den var så underbart klockren... :D





EKANDE TOMT

Har packat ihop 3 kartonger till nu idag, så nu känns det verkligen tomt här i lägenheten. Inga tavlor eller prydnadsgrejer är framme nu, så det känns lite, jaa... kalt på väggarna här om man säger så. Packade ihop en kartong i köket också, plus en med grejer till Celias rum. Blir väl nån mer kökskartong senare idag skulle jag tro, men har varken nån lust eller ork till det nu. Får se om jag orkar masa mig ut i förrådet också och röja lite där, men det om något känns drygt.

Annars är det en helt vanlig dag här på Hallvägen. Vi klev upp strax efter 06:00 när Celia fått sin morgonflaska (fast för mig var det nog fortfarande mitt i natten, var helt väck i huvudet). Sen har vi busat, tvättat, packat och haft oss, Celia har hunnit med att sova en sväng också så då kikade jag in på king och vann 75kr, inte illa. Nästan lika "bra" timlön som den jag har som timvikarie på brunis, haha.

Ser nu att jag har fått rätt långa naglar, med andra ord; JAG HAR LYCKATS! Jag biter inte på naglarna längre :) Kanske man ska fira det med att klippa naglarna för första gången på... jaa, en livstid? ;P Annnars lär man väl bryta av dom, och det gör ju jäkligt ont säger dom. Har som aldrig haft nå naglar att bryta av förut, så kanske ska testa bara för det?



Bjussar på en bild på snyggingen som hittade igen några glasunderlägg.



image31



And that reminds me.... TVn funkar inte av nån skum anledning, så blir inget
Våra bästa år för mig idag som det verkar. Suck. När det äntligen börjar hända nåt!

LILLTJEJEN HAR BLIVIT STOR

Var ju som sagt på BVC idag, och nu väger lillfisen min hela 8485g och är 71cm lång. Alltså, det betyder att hon nästan fördubblat sin vikt nu sen dagen hon föddes, hon vägde ju 4480 då... Otroligt alltså vad tiden går fort!

Det ska bli så kul nu när vi flyttar och Celia får eget rum. Har redan hittat ett par grejor att köpa på IKEA till hennes rum, nämligen en taklampa och supersnygga kort att rama in så hon får lite tavlor. Hon älsar ju sin badanka så :)


 



CHANGE OF PLANS

Det blir Sundsvall och IKEA nu på fredag istället -skönt! Ska låna bil och släpvagn av Per, eftersom våran bil inte har dragkrok, och svärmor är snäll och är barnvakt under dagen så vi kan fixa allt i lugn och ro. Ska bli så kul att förnya lite, man börjar bli lite less på våra möbler, allt är saker vi ärvt (utom sängen då, som jag köpte för skatteåterbäringen i somras).

Snart ska jag ta och klä på mig & Celia och gå ut i slasket, vi ska på BVC idag och väga & mäta. Ska prata med Birgitta också så jag får nån tid hos henne att kolla blodvärde och göra en annan undersökning också... man börjar ju bli lite orolig, om man säger så. Fast man kanske måste upp på hammarn för det? Jaja, det märks väl.

Näe ni, såg precis att jag vann första cup-matchen av Chuzzle, så nu ska jag köra nästa. Wish me luck!

PUUUURFECTLY LOVE



Celia gillar verkligen Tor... och oftast är det ömsesidigt;

 


MEN, när Celia är i gåstolen... ja då gömmer han sig mest, eftersom
Celia är en liten ligist som mer än gärna kör in i rumpan på han!


PRODUKTIVA JAG

Jag vette tusan vad det har farit i mig, men jag är så himla flitig nu för tiden, har alltid nåt i görningen känns det som. Har redan hunnit med att städa och diska och vart ut med pappersinsamlingen -och det är bara en timme sen Celia somnade. Har dessutom hunnit med att kika på Våra bästa år och spelat ett par Chuzzle på king. Och f'resten, det lönar sig verkligen att hålla till där! Hitills (på ca 3,5dag) har vi tjänat in nästan 600:-, och det är alltså ren förtjänst, för de 50:- jag satte in har jag tagit ut igen. Vår semesterkassa kommer att fyllas på snabbt nu tror jag. Härligt härligt! Vill utomlands snart, få lite färg i ansiktet... jag är nog den blekaste människan som existerar på denna jord, jag lovar! Det är snart två år sen jag fick sol i ansiktet nu, för i somras var ju en annan höggravid, och var det mer än +15 ute, ja då låg jag inne och höll på att dö av värmeslag... jättekul var det, haha :)

Funderar på om jag ska ut i förrådet sen idag när Anders slutat jobba och röja ut där lite, har med all säkerhet en massa rat där som vi kan slänga. Jag tänker nämligen inte dra med mig en enda onödig pinal nu när vi flyttar. Frågan är bara hur jag ska lyckas, för alla vet väl hur karlar är när det kommer till att slänga saker... "den kan vara bra att ha!". Suck.

Funderar på vad jag ska göra nu... kan som inte göra så mycket mer här just nu tror jag. Vattna blommorna i och för sig, dom ser lite vissna ut.Dammtorka känns det inte som nån mening att göra, för det blir ju lika dammigt på en gång igen när man håller på att flyttstäda och packa ihop all skit. Köra en maskin med tvätt skulle jag kunna göra, men kan ändå inte starta den förrän Celia vaknat, för den dånar nå så gud fördömnat.

Hmmm. Vad sägs om att bara lata sig en stund, kanske? Eller jag vet! Jag laddar in bilder från kameran, har inte tömt den på evigheter känns det som... vet inte ens om jag tagit nå kort? Det märks väl. Solong.

GOODMORNING BEAUTIFUL

Jag & Anders bestämde oss igår -nästa torsdag eller fredag drar vi till Sundsvall och köper soffa, bokhyllor, matbord + stolar och ev. något vitrinskåp om vi hittar nåt snyggt. Kom fram till att det där vitrinskåpet jag visade i gårdagens inlägg inte var så vidars fint, vill hellre ha ett som står på golvet +att det där var mer köksaktigt, skulle inte passa nå bra i ett vardagsrum.
Ska även köpa lite småsaker så att vi kan barnsäkra lägenheten, bl.a. såna där "klämskydd" till dörrar och så såna där grejor så man inte kan dra ut kökslådorna så långt -är ju lite halvfarligt när man har knivar i en låda.... Just nu har vi en provisorisk lösning; en lång metallpinne som vi har trätt ner genom handtagen på lådorna, men hur snyggt och praktiskt är det på en skala? Ska vi ha nåt ur nedersta lådan måste vi ju upp med den där jäkla pinnen för att kunna komma åt. Aja.

Har kommit på att "ajaj" är en väldigt välanvänd fras här hemma nu för tiden. Celia äääälskar alla kablar och sladdar hon hittar runtom här, och hur kul är det inte att äta på Wii? haha, sötfisen min. Och Tor, ja, han är som vanligt han. Han var precis och grävde ur hälften av min pappersinsamling så han kunde lägga sig där... vilket alltså betyder att jag har reklam och mjölktetror ÖVERALLT nu. Jätteskoj, verkligen.

Annars blir det nog en lugn dag idag. Anders jobbar till 14:00 och sen skulle nog svärmor komma hit en sväng, hon har ju vart uppe i fjällen hela förra veckan och sen vart hemma och vart lite halvdålig, så det känns som att det är år och dag sen man träffade 'na sist.
Sen var det det där med middag då... några idéer? Jag har så dålig fantasi så det inte är sant!

SKA MAN KOSTA PÅ SIG ELLER INTE?

Vi ska ju faktiskt flytta.. vore det inte kul med lite nytt  då? - JOO!
Men frågan är.. ska man kosta på sig så mycket, eller inte?

Våran soffa är ju verkligen inget fräsch, den har ju till och med
ett hål där man ramlar halvvägs ner till husgrunden.
Och inget vitrinskåp har vi, och visst vore det väl kul att ha ett?
Det matchar ju dessutom bokhyllorna vi ska köpa! Kan det bli bättre?




                           1995:-                          2495:-                       139:-                         895:-                           399:-


TOTALT: 5923:-

plus två Grevbäck bokhyllor á 695:-
vilket totalt blir 7313:-


Geez, vad det drog iväg!



 


YESBOX ALLRIGHT!

GIssa vad? Om en vecka får vi flytta in i nya lägenheten!! Pratade med Tjommen för inte så länge sen, och han tyckte vi skulle ha ett tag på oss att flytta in.. så jaa, inte klagar jag inte!

F'resten så sov brorsan på polisstationen i Umeå inatt.. Det ni! Det är det inte alla som får göra, haha :) Mamma lyckades nästan lura mig att han hade vart ute och slagits, men sen insåg jag att hon bara drev med mig -men det tog ett tag innan jag fattade det. Aja, skämt åsido, han sov verkligen på polisstationen på en träbrits, stackarn.Varför? Jo, han pluggar ju uppe i Lycksele, och bussen han åkte med igår fick för sig att gå 15 minuter senare än vad busstabellen säger, vilket resulterade i att han missade anslutningsbussen i Umeå.. så jaa. Vad gör man då? Jo, ringer mamma som ringer runt lite.. och det slutade med att han blev hämtad med polisbil vid buss stationen och sen fick han poliseskort till bussen imorse också! Haha, snacka om pinsamt att kliva ur polisbilen där vid bussen... :P

Sen har "lillsyrran" min gått och hamnat på sjukhus också :/ Dom hade fått farit in på akuten i Sollefteå i lördagskväll, hon har kanske fått en hjärnhinneinflammation, men dom vet inget än. Mamma och Per skulle in dit idag, får hoppas hon har kryat på sig!  Vilket avslut på sportlovet, liksom...

Näe, undrar när lillfisen ska vakna då? Vill ju ha lunch snart, men ska vänta tills hon vaknar så slipper man stöka ner i köket två gånger ;) haha

MUSIKEN SKVALAR

Sitter och känner mig lite sentimental och lyssnar på Lugna Favoriters webbradio. Nazareth - Love hurts är det som spelas just nu, och faan vad jag älskar den låten! Ingen som vet nån annan bra webbradio man kan lyssna på? Lugna favoriter har en tendens att spela lite väl mesiga låtar ibland... Vill ha nån kanal där dom spelar musik a'la Nightwish, Within Temptation, Kamelot, Epica, Moonspell, Angtoria etc.

Ska ta en sväng om med skurmoppen nu, kände bara för att skriva ett par rader först. Ska sätta mig och ringa runt lite nu sen.. usch, jag hatar att ringa till folk jag inte känner!



image19

Tänka sig.. en gång i tiden var man svarthårig!


GAMLA KLÄDER...

...som är hela, rena och fräscha -vart tusan gör jag av dom? Känns lite onödigt att slänga dom bara för att dom inte passar / faller mig i smaken längre. Har någon nån idé om vart jag kan lämna in dom? Känns inte som att Kupan på hammarn är nå vidars bra alternativ, för hur många ungdomar på hammarn/bispgårn handlar där, liksom? Och hur många gamla tanter vill ha mina linnen i strl XS / S ? :P
Har funderat på om man skulle ta och göra nå paket av det och skicka iväg med nån sån där organisation, men hur sjutton bär man sig åt då? Och hur vet man att kläderna verkligen kommer fram? Hjälp mig!! Det är ju inte lite kläder heller, utan faktiskt en hel del...

SINGING BEE

Sitter och halvkikar lite på Singing Bee nu, kom precis ut ur duschen.. Få se hur mycket pengar hon vinner. Undrar f'resten hur långt man skulle ta sig i en sån där kareoke tävling? Bergis på första plats om det gäller att sjunga falskt och fel text ;) haha

Jobbade en kortis idag, 7-12:00, var så skönt att få gå hem när dom började varva upp, tanterna. Fast, faktiskt så var dom rätt lugna och söta idag, men ändå vart det lite körigt där på förmiddagen, men det hade ju sina orsaker.

Har haft hårdkörning idag, dessutom. Efter jobbet så kom jag hem, och så diskade jag, rejsade iväg på ICA, sov en snabb sväng medans Celia sov (okej, det kanske inte var så jobbigt.. :P), lagade mat, diskade igen och dammsög.. orkade inte skura, så det får bli imorrn istället.

Tror f'resten det spökar på riktigt här nu. Tor har blivit så creepy! Han har kommit och satt sig vid huvudändan på sängen våran ett par kvällar i rad nu, och så sitter han och stirrar upp mot hörnet som om han är paralyserad -och det finns faan inget där! Sen igår kväll sätt han ute i hallen och kollade på nåt, följde det med blicken och var helkonstig, och nu satt han här i soffan och stirrade upp mot väggen/taket och kikade på nåt, väldigt intresserat. Undrar just om det är morfar som är här? :)

Näni, nu tänker jag köra en till Chuzzle på king.com och vinna lite pengar innan jag går och lägger mig. Har gått rätt mycket plus idag, och mer blir det! Anders har vart med i nån turnering, och nu är han uppe på ca. 100:- i vinst. Money money money -det blir semester!

MORGONDAGENS ATT-GÖRA-LISTA

Ringa Tjommen om besiktning av lägenheten + inflyttningsdag [ x ]
Ringa Bostadsförmedlingen och fixa p-plats / garage [  ]
Skura golvet [ x ]
Babysim? [  ]
Köra en 60graders maskin [ x ]
Returnera Go'Boken paketet [  ]
Posta hyresavtalet + adressändring [  ]
Börja på med fallbeskrivningen, tema C [  ]


och sen var det väl inget mer?

OBARMHÄRTIGT TIDIGT

Att man kan vara så jäkla morgonpigg, jag fattar inte! Och nej, nu pratar jag inte om mig själv -fick jag bestämma skulle vi väl sova till framåt 09:00 i alla fall- men här lever vi efter Celias regler. Gullrumpan leker med en spegel nu, det bästa hon vet är ju att se sig själv, haha.

Igår packade jag i alla fall ihop några kartonger till och städade ur lite i förrådet, så en bit till på vägen mot flytt nu. Jag kan knappt vänta! Skulle ha ringt Tjommen igår också, men det föll ur minnet. Samma sak med hon på bostadsförmedlingen, måste ju fixa parkering/garage också.

Mitt arbete blev i alla fall 17 sidor långt *phew* Hur var det nu, kvantitet över kvalitet? ;P haha. Närå, jag tror det vart ganska bra faktiskt. Hoppas jag!

Men här kan man ju inte sitta, ögonen faller ju ihop nästan. Undrar när hon blir trött och vill sova igen? Jag tippar på vid halv tio eller så.... hjälp, jag kommer ju somna innan dess!

KILLEN KALL KOM OCH KRALL

Jaha, då var snart onsdagen slut då. Att tiden går så fort?

I alla fall så började dagen med att jag tog barnvagnen och begav mig upp mot distriktsmottagningen, tänkte väga och mäta Celia idag. Sagt och gjort, jag går, och när jag är framme ser jag en lapp på dörren "DSK-mottagningen stängd onsdagen den 5e mars kl. 11:00 - 16:15". Suck. Jag var där 11:06, snacka om typisk otur. Får vänta en vecka till då, men då lär jag väl glömma bort det bara för det.

Har packat ihop 2 kartonger idag, så nu är databordet tömt på jaa... allt utom datan i princip. Mina skolböcker står kvar, headsetet och några pennor. På tal om skolböcker skrev jag klart om kommunikation förut idag, så nu har jag bara två begrepp kvar -och dom måste jag få klart imorrn, för på fredag ska det vara inne. Blir nog en låååång inatt imorgon, tyvärr. Men det är lite svårt att hitta tid att plugga på när Anders jobbar eftermiddag, för det är väldigt svårt att koncentrera sig på att plugga när Celia är vaken, eftersom hon vill leka hela tiden. Och vill hon inte det, ja då är det fara å färde för då gör hon nåt bus. Typ kör in i kattens rumpa och leker ligist när hon jagar han runt lägenheten i gåstol. Hon är verkligen en liten gangster -jag är så stolt! ;D

Men jaa. Klockan är mycket och jag är trött, så vad gör jag här?

JESUS CHRIST...

...what a night! Har som sagt jobbat 12:30-20:00 idag, och dom har vart uppe i hundra boliner allihop. Jag kan verkligen inte förstå hur folk på en 80-85 år kan vara så upp i varv? Liksom.. man tror ju att dom ska vara gamla och trötta och inte orka nånting. Pyttsan!

Kom i alla fall hem till världens gladskit, hon och momma hade busat hela dagen så hon lär nog somna snart hoppas jag. Då blir det en dusch och sen sängen... ska bli så skönt! Lär ju somna fortare än kvickt, om man säger så, är ju helt jävla medvetslös.

F'resten så måste jag verkligen sluta svära... Celia kan ju inte komma på dagis och säga "jävla skit" och "helvete" varje gång hon inte får som hon vill! Haha. Äh. Jag får väl tvätta munnen med tvål eller nåt, så det blir nog bra.

Är förövrigt jäkligt godissugen nu, men har jag nåt godis? Nehej då. Stackars mig!

KAN MAN VARA SNYGGARE?





image17

YES, 4 AV 7 ÄR KLARA!

Wiiihooo, nu har jag bara 3 begrepp kvar att skriva om; kommunikation, utvecklingsstörning och funktionell begåvning -det går framåt! Hitills har det blivit 10 sidor, så jag har lugnat mig lite i skrivandet som tur är.! Nu funderar jag på att äta nån smörgås och fixa i ordning lite innan jag ska på jobbet, jobbar 12:30-20:00 idag. Undrar vad vi får för mat på jobbet idag då? Igår fick vi pannkakor och fläsk... det skulle vara sån där råraka, men dom hade nog glömt bort potatisen, för det var helt vanliga pannkakor och stekt fläsk... haha. Jaja, tanterna och farbrorn våran tyckte då om det i alla fall, och det är ju huvudsaken!

Näe, kylskåpet kallar!

VAD TROR NI, PASSAR DET IHOP?

Vi ska ju som sagt flytta snart, och då har jag tänkt köpa två bokhyllor i samma serie som vår tv-bänk. Kruxet är ju bara att det inte finns något tillhörande vitrinskåp, men nu hittade jag ett på halens.se som kanske kan passa till, men vad tycker ni? Är det någorlunda samma stil, eller vet ni om nåt annat ställe som har ett snyggt, billigt vitrinskåp som kan passa till IKEA's Grevbäck-serie? Här kommer tv-bänken och bokhyllan...


image16image14



...och sen vitrinskåpet kan ni se på http://www.halens.se/ProductPage.aspx?pid=002764&mid=235
Bilden blev så himla liten när man sparade den, så går inte att se riktigt hur den ser ut om jag klistrar
in den här. Nu när jag tänker på det, kanske är vitrinskåpet lite för mörkt att kombinera med grevbäck?

Om jag köper vitrinskåpet kommer jag att placera sektionerna såhär; bokhylla-tvbänk-vitrinskåp-bokhylla,
så det lär ju sticka ut rätt bra om vitrinskåpet är väldigt udda?

Vad tycker ni?


GE MIG ORK

Usch, idag är det en sån där riktigt dålig, urkass dag. Är trött som tusan, även fast jag fick sova hela natten -Celia sov från 21:20 till 06:15 imorse när min väckarklocka ringde. Snacka om att det ska  bli skönt sen när hon får eget rum, då kommer hon inte att vakna av våra väckarklockor.

Har i alla fall jobbat idag, slutade 14:30, och återigen var dom helt speedade allihop. Hoppas dom har hunnit lugnat sig tills imorgon, annars kommer man ju vara helt knäckt för resten av veckan. Fast, gissar jag rätt så kommer det nog vara än värre imorrn, för en av tanterna brukar hålla igång i upp till 2 dygn (alltså vaken i 2 dygn i sträck, superorolig och vankar fram och tillbaka), och hon drog igång idag på förmiddan. Jaja, man får le och vara glad och inte kolla på klockan allt för mycket så går det nog bra! Dom är ju rätt söta i alla fall, tanterna våra.

Sen ringde dom från bostadsförmedlingen idag också, och vi får inte flytta in nu i mitten på månaden *suck* Anledningen? "Det är så jobbigt och omständigt att skicka ut en hyresavi för halva månaden". Suck suck suck och åter suck. Hur svårt kan det vara? Halvera hyran på 4590, vilket blir 2295:- och lägg på brevlådan. Jag kanske ska åka dit och göra det själv? Skulle ju som underlätta rätt mycket om man kunde börja flytta lite i förväg, annars innebär det att vi måste flytta allt till nya lägenheten och städa ur hela denna från golv till tak under samma dag, och det går ju säkert bra med tanke på Celia och hennes sov och mattider... Aja. Det ordnar sig väl. Plus att 1a april ju är en tisdag, så Anders jobbar ju också. Jäkla kommungubbar alltså.

Näe, ska fortsätta kolla på Outsiders nu och busa med Celia tills hon ska sova. Solong.


GREVBÄCK BOKHYLLA

Vill ha två såna här bokhyllor nu när vi flyttar, måntro om man får in dom i vårt bagage
om det nu blir en sundsvalls-resa till veckan? Har redan tv-bänken nämligen.
Jäkla synd också att det inte fanns nåt vitrinskåp i samma serie -vill ha!



image13

TOM I BOLLEN

Kommer verkligen inte på någon rubrik idag, så jaa, jag är väl lite tom i bollen -eller så har jag bara väldigt dålig fantasi. I alla fall så käkade vi ju hemma hos mamma & Per, var göttigt. Har väl egentligen inte så himla mycket att säga, Celia somnade för ca 20 minuter sen och nu ska jag till och skriva om normalisering. Undrar just hur många sidor av babbel jag får till den här gången då? Snälla nån -hejda mig!

Sen hade jag lyckats vrida och vända på lite saker, inte ska jag jobba nån kortis imorrn inte, nä jag jobbar ju 07:30-14:30, så fick akut-ringa till mamma och fråga om hon kunde ta Celia en stund på eftermiddagen eftersom Anders börjar jobba 14:00. Virriga jag!
Jaja, ska gå och ge Anders en puss eller två och sen ska jag plugga! Godnatt på er.



Och f'resten, videoklipp och bild blir det imorrn, orkar inte nu.

ETT RIKTIGT DÅRHUS

Jaha, här är jag då igen, hann aldrig uppdatera något igår. Arbetade som sagt fredag kväll och hela dagen igår, och jag kan säga att det är ett riktigt dårhus där nu. Man blir så trött i huvudet så man vet inte riktigt vart man ska ta vägen... efter 5 timmar av "förföljande" och tjatande är man verkligen på bristningsgränsen, och man vet inte längre vad man ska ta sig till för att få dem lugna igen. Och det är ju så, är en speedad, ja då smittar det av sig på nästa, och nästa, och nästa... Jag förstår verkligen inte hur de heltidsanställda klarar av den psykiska pressen där just nu, det är för mig obegripligt. Känns så skönt att man inte jobbar alltför mycket, ska jobba måndag, tisdag nu sen är jag ledig till den 9e och sen har jag inget mer arbete inbokat tror jag.

Jaja, sitter och pluggar nu, har hitills skrivit 8 sidor -och det är bara 2 av begreppen, har 5 kvar att skriva om. Undrar om jag hinner? Har bara till på fredag på mig. I värsta fall blir det väl till att sitta uppe hela natten till fredag, men det hoppas jag verkligen jag slipper.

Idag ska vi förövrigt hem till mamma och Per och käka enchilladas -mums! Olof är ju hemma också, så han och gangstern ska nog busa en massa skulle jag tro! Men nu måste jag verkligen fortsätta med pluggandet, får se om jag hinner slänga upp nåt videoklipp eller bild lite senare kanske. Solong.


RSS 2.0