Min 23 års present?

Att starta eget utan att ha ett kontor är inte direkt praktiskt. För tillfället så är mitt kontor i köket, och det råder ett nästintill totalt kaos. Skrivaren stuvar jag in i grytskåpet när den inte används, och det är ett evigt pusslande för att få plats med allting när jag sitter och jobbar.

Vad jag behöver är en riktig arbetsplats där dator, skrivare, papper, pärmar och allt kontorsmaterial kan samsas utan att det nödvändigtvis går ut över lägenhetens allmänna utrymmen såsom kök och vardagsrum där barnet rumsterar om mest hela dagarna.

Så, i 23 års present önskar jag mig MickeTack på förhand! :)


Skål & ha en trevlig kväll!En del utav mitt hemliga projekt som jag jobbar med just nu...
dock är detta en oseriös bild, men ja, jag känner mig så även nu
trots att detta kort är taget för flera dagar sen :o)

Så, skål & ha en underbar lördagkväll, för det ska jag ha!


"Har du en dröm?"

En fråga som snurrar runt i mitt huvud just nu. Har jag någon dröm? Ja, det har jag. Inte bara en heller, utan flera. Jag drömmer om ett stort, vitt hus med en stor altan som vetter ut mot havet och har kvällssol. Jag drömmer om att resa, mycket och ofta. Att få se världen, ge en hjälpande hand där det behövs. Jag drömmer om att ha pengar, att slippa oroa mig för ekonomin och huruvida jag ska kunna köpa kläder till min dotter eller inte. Jag drömmer om att få vara frisk och må bra, att min familj ska ha det bra och att jag får leva med mannen jag älskar.

Men, den drömmen jag har haft längst, den drömmen jag är allra mest mån om att uppfylla just nu... det är drömmen om ett par bröst!

Det får låta hur patetiskt det vill. Ni får tycka att jag är hur korkad som helst. Ni får tycka att det är en alldeles för egoistisk dröm för att uppfylla. Ni kan förmana mig hur mycket ni vill om risker, icke kompetenta kirurger och komplikationer som kan uppstå. Ni kan peka på priset och säga "det är inte värt det!". Ni får helt enkelt tycka att jag är dum i huvudet om ni vill.

Men det här är min ego-dröm. Jag vill ha en kropp som är proportonerlig. Jag kan förändra många delar av min kropp med hjälp utav rätt kost och träning -vilket jag håller på med just nu. Jag kan förbättra min hy genom att äta bra och använda bra hudvårdsprodukter, och det gör jag också nu. Men hur mycket jag än kan förändra på ett lätt sätt, så är inte bröstförstoring något jag kan mirakulöst lösa själv. Och jag väljer att söka hjälp för det.

Inte för någon annans skull. För min skull. Därför att jag vill känna mig som en kvinna fullt ut. Jag vill kunna köpa snygga klänningar och urringade toppar. Jag vill kunna köpa sexiga underkläder istället för att behöva gå och kika på barnavdelningen där det enbart finns bh:ar med Snobben & Hello Kitty, eller köpa a-kupor som jag behöver ha 2-3 inlägg i och ändå inse att dom är för stora. Jag vill kunna visa mig i bikini på sommaren utan att skämmas. Jag vill se ut som och känna mig som en kvinna och inte som ett barn.

För min skull. För mitt välmåendes skull. Jag kommer att genomföra det. Och det snart!
Jag vill gå från det här...

  


...till det här!


(Notera också att jag är mycket väl påläst om risker och komplikationer, att jag har kollat upp flertalet kliniker och sållat bort kliniker och kirurger som inte har ett gott omdöme. Jag har hittat den klinik som jag tänker ta kontakt med när tiden är kommen, och jag känner mig 100% nöjd med mitt beslut. Att alla operationer innebär en risk, det vet jag. Oavsett hur bra kirurg man har. Men det är fan i mig en risk att gå utanför dörren också, för man kan halka och slå i huvudet i isen och rent av dö. Och den risken tar vi alla flertalet gånger om dagen, eller hur?)


Kom i form till sommaren!

För dig som tränar; boosta upp dig själv & förbättra dina träningsresultat!
För dig som är trött & sliten; fråga mig hur du på ett enkelt sätt kan bli pigg & på språng!
För dig som vill kontrollera din vikt; hör av dig till mig via telefon (073-807 93 86) eller mail (ensundlivsstil@live.se) för mer information. Steget till ett nytt liv behöver inte vara stort!((ber för övrigt om ursäkt för min otroligt dåliga uppdatering på sistone, men jag har fullt upp med jobb, jobb och åter jobb och däremellan träning, barn, hem och ett superroligt projekt som jag är mittuppi just nu! Ska bli kul att få visa er resultatet sen :-) Ta hand om er!))RSS 2.0