Celia 3 år

Idag fyller min älskade, underbara dotter 3 år.
För 3 år sedan låg vi på BB, och Celia var endast 2,5 timme gammal.
Tänk, att tiden går så fort!

Fotograf till den här bilden är (misstänker jag, är lite osäker)
hennes farmor Katarina. Hon är en riktig liten modell, min tjej!

Den här bilden är på LT och ÖP's hemsida och i tidningen var det en annan bild,
också den med modellstuk. Undrar just, om tösabiten har tänkt bli
Sveriges nästa Top Model? ;)


Paramore -The only exception
Nu är man som människa igen

Efter nästan 2 månader har jag äntligen skaffat internet. Jag måste säga att man känner sig mycket mer up to date när man kan kolla Facebook X antal gånger per dag!

Sommaren har hitills har mest bara bestått av jobb, sanningen är den att jag nätt och jämnt varit innanför dörren hemma. Ungefär så känns det så. Men ack så kul det ska bli när nästa lön kommer i augusti! :)

Vi har ju skaffat kattunge också, jag och Celia. Det är ett energiknippe utan dess like. Tänk att det får plats så mycket energi i en så liten kropp?! Fiser som en hel karl gör han också, och det ofta...

På lördag fyller Celia 3 år, och igår var jag in till Sollefteå och köpte presenter och lite grejer till tårta. På själva födelsedagen är hon hos Anders, och jag jobbar till 13.00. Ska dit en sväng efter jobbet och gratta henne lite, såklart, men vi ska fira med min familj på tisdag så då får hon presenter av mig.

Och som säkert de flesta vet vid det här laget så har min älskade farfar gått bort, sent i måndagskväll. Det var en enorm lättnad när min moster ringde från jobbet strax efter midnatt och berättade att det var över. Vilken lättnad! Nu är han hos farmor igen, och han håller självklart ett vakande öga över oss alla. Jag åkte dit både på natten och igår morse, och han såg så fridfull ut. Som om allt var bra nu, alla problem bortblåsta. När flaggan hissades för honom igår så sprack molnen upp och solen kikade fram, det kändes bra.

Annars har det inte hänt så mycket den här senaste tiden. Har som sagt mest bara jobbat. Det enda roliga vi har hittat på var när jag & Anders tog med oss Celia och åkte in till Frösö Zoo. Det var väldigt uppskattat av fröken fräken! Får hoppas att man tar sig för en till sån resa, kanske till Junsele Djurpark med morbror Olle?

Förövrigt sitter jag och funderar på en liten Smålands-resa i slutet av augusti, det skulle vara så himla kul att åka ner och se hur älskade Martina & Johan har det där nere i sitt fina hus! <3 Men vi får se hur det ser ut med jobb och pengar i augusti. Tänk, att jobbet ska måsta styra allting!

Älskade farfar


Efter ett långt och rikt liv
av glädje, kärlek och barnaskratt
är du nu en av himlens änglar

Vi saknar dig redan
Älskade, älskade farfar. Jag hoppas du har det bra hos farmor.


.If it makes you happy
it can't be that bad
If it makes you happy
then why the hell are you so sad
RSS 2.0