Vem är nyfiken?

Jag slår vad om att i alla fall någon av er som läser här faktiskt är intresserad av mina produkter, även om ni inte vågar erkänna det ;) För nog finns det någon där ute som känner att dom är i behov av mer energi så här i senvintermörkret? Eller som känner att vikten är ett problem? Kanske någon som tränar och vill få ut mesta möjliga av träningspasset? Och så "the big surprise" som kanske inte alla av er känner till; Herbalifes hud- och kroppvårdsprodukter!

Vore det inte kul om du och dina vänner & familj fick smaka på och testa dessa produkter gratis? Jag kan erbjuda en kväll i hälsans tecken, en s.k. hälsoträff, och även en relaxtimme. Se mer info nedan. Jag hoppas på att höra från Dig snart!

Ska det verkligen vara så?

Insåg sent igår kväll att Bispgården faktiskt är en ganska obehaglig plats. Det är fint och vackert och allt det här -no question about it. Och visst, jävulskap och missbrukare finns det överallt. Så även här. Och ja, det har jag alltid vetat om -jag har ju levt med det själv. Och ja, jag vet såklart också att det bor en ung missbrukare här, nere i samma bostadsområde som jag bodde förut. Men, att han går runt från lägenhet till lägenhet, gård till gård, när han är (antar jag?!) påtänd, och går IN i folks lägenheter/hus (för att stjäla eller vad?!) så börjar jag bli arg och förbannad. Och inte minst RÄDD! Min dotter och hennes pappa bor där nere i det bostadsområdet. Vad händer om han går in där en dag när Anders står i duschen och Celia sitter och tittar på film själv? VAD HÄNDER DÅ?!?!

Fick veta att han varit in hos Anders & Celias grannar igår kväll, där det också bor barn. Som tur var hade han blivit rädd och gått ut när hunden skällde. Men ändå. Ska det verkligen få vara så här?! Ska man måsta ha dörrarna låsta för jämnan? Ska man inte våga ha dörren till uteplatsen öppen för att få in frisk luft längre?!

Jag blev rädd när jag förstod hur jävligt det är ute på byn nu. Lyckligtvis är jag lite "isolerad" här nere på nian, kanske för att det är i andra änden av byn? Han kanske avverkar en bit i taget? Vad fan vet jag. Jag är i alla fall jävligt glad för att jag bor längst upp i ett hyreshus där porten blir låst på kvällarna! Det är riktigt, riktigt obehagligt det här, och jag kommer definitivt att vara på min vakt hädanefter om jag är ute och går ensam någon kväll. Bispgården har alltid varit tryggt, för de missbrukarna jag vet om som finns här, dom håller sig för sig själva (nåja, dom flesta i alla fall), och man vet vilka man ska undvika och vart dom bor och brukar hålla till. Men nu känns det fan i mig inte tryggt längre, att veta att min dotter bor endast ett par, 100 meter ifrån den där idioten... nej, fy fan!

Less!


Är det något jag inte gillar...

...så är det den här förkylningen som tagit över min kropp! Jag börjar fundera på om det är något närmare influensa än förkylning, faktiskt. Sån värk som jag har haft i heeeela kroppen både igår och idag är så typiskt influensa och mig. Vad vet jag, kanske är det flunsan jag har fått. Sjuk är jag i alla fall, och jag är less så in i bomben på att inte kunna vara i farten så som jag i vanliga fall är! (och ja, jag vet, jag har bara varit så här i 2,5 dygn... men det är för mycket stillasittande och för mycket latmask för min smak!)

Och som alltid när man är sjuk så går man hemma och våndas över pengar, hur man ska överleva nästa månad. Det är inget alternativ att vara sjuk, egentligen, men å andra sidan är det heller inte ett alternativ att komma på jobbet med feber, hosta, snorig näsa och annat mysigt som kan smitta ner både pensionärer och personal. Tycker jag då.

Jag vet inte hur jag ska göra imorgon. Ska jag gå på jobbet och göra mina timmar, febrig och dan, eller ska jag vara hemma och ha ångest över (ändå mer) förlorad arbetsinkomst? För sanningen är den, att januari månad har inte bjudit på mycket jobb! Det har varit ryggvärk (mer än vanligt pga olyckan i november). Celia har varit sjuk. Jag har varit sjuk. Det har varit en hel helg i Sundsvall till favör för mina planer på att starta eget. Det har inte kommit några jobbförfrågningar nästan. Och jag har fetångest över hur nästa lönespec kommer att se ut. Den kommer knappast att landa på mer än kanske 7500:-, om ens det. Och det ger mig ångest. Ångest, ångest, ångest. Hur betalar jag räkningar och försörjer ett barn och mig själv med den skitinkomsten nästa månad?!

Det positiva är ju dock att jag faktiskt kommit igång lite med Herbalife, och det inbringar några extra tusenlappar redan den här månaden, faktiskt. Om det håller i sig och utvecklar sig likadant nästa månad, ja, då klarar jag mig galant. Så det är det jag siktar på! Galant ska det gå. Men nog tusan hade det varit skönt om jag fått ihop lite mer timmar på Nipängen den här månaden!
Underbara barn!


Det börjar dra ihop sig!
Varmt välkomna!!


Allt för lite tid till det här

Som ni alla märker så ligger min blogg väldigt långt ner på prio-listan just nu. Mitt schema är fullspäckat med Celia, jobb på Nipängen och inte minst Herbalife. Herbalife tar nog upp närmare 75% av all min vakna tid just nu, och det är helt okej för min del. Jag tycker det är roligt, och jag vill verkligen det här!

Och faktiskt, hur mycket jag än sitter och tänker och försöker komma på nåt annat att skriva om så går det bara inte... I mitt huvud cirkulerar det Herbalife från morgon till kväll, och däremellan lite Martin.

Men som sagt, det är okej. Om jag lägger ner lite krut på det här nu, då kan jag komma dit jag vill inom en inte allt för avlägsen framtid! Just nu siktar jag på Barcelona och Extravaganza i september! Hoppas att fler av oss i organisationen tar oss iväg. Vi står ju som i startgroparna allihop, och en Extravaganza vore just nu det ultimata känns det som. Den ultimata belöningen och den ultimata sparken i arslet ;)

Nej, som sagt. Jag har inte tid med det här. Men jag ska försöka skärpa mig med uppdateringarna. Ni glömmer väl inte bort att kolla in på min Herbalife-blogg? Där händer det mer än här, i alla fall....


Gå ner i vikt på ett roligt sätt!Grand Opening!

Härmed inbjuder jag er alla och envar (med familj och vänner och bekanta såklart) till min Grand Opening som kommer att äga rum här på Villavägen 4B, Bispgården, onsdagen den  26e januari kl. 19:00.

Kvällen kommer att innehålla information om Herbalifes fantastiska näringsprodukter. Ni kommer att bjudas på provsmaker av diverse olika produkter, få chansen att ställa frågor och även boka tid för en gratis behovsanalys om så önskas. Det blir en trevlig kväll där vi pratar, skrattar och umgås för att fira starten av min nya verksamhet!

Det sker absolut ingen försäljning under kvällen! Så, ta med dig dina nära & kära för en kväll i hälsans tecken. Ni kommer inte att ångra er! :)Vill du komma? Hör gärna av dig till mig via telefon (073-807 93 86) eller e-mail (ensundlivsstil@live.se) så att jag vet på ett ungefär hur många vi blir! Detta är dock inget krav, men det underlättar för mig i mina förberedelser.


För dig som är nyfiken på produkterna och hur de kan hjälpa just Dig, men som inte
kan komma på det angivna datumet, hör av dig till mig så bokar vi in en annan dag och tid!


En helt fantastisk helg!

I helgen har jag och mina kära kollegor i Herbalife-branschen varit på Kick Off i Sundsvall. Närmare 300 distributörer från landets alla delar mötte upp för den mest positiva, fantastiska helgen någonsin!

Höjdpunkten på det hela var den speciella gästen som rest ända från Spanien för att ge oss nyttig information (bokstavligt talat!) och lära oss om framförallt näring för idrottare. Vem gästen var? Jo, det ska jag säga er! Det var FC Barcelonas näringsexpert, tillika Dr. Julián Álvarez García! Mer inspirerande talare får man leta efter. Herregud vad bra han var! Och visste ni f'resten att alla spelare i FC Barcelona använder Herbalifes produkter för att få bästa möjliga träningsresultat och prestation?! Det kan vara värt att tänka på, för er som tränar och idrottar. Eliten använder Herbalife, därför att det är det bästa!

Förutom att vi fick lära oss massvis om kroppen, träning och näring så har vi fått hört många inspirerande framgångshistorier från de som är högre upp i marknadsplanen. Vi har fått hört otroliga produktresultat som nästan fått en att tappa hakan emellanåt! Jag visste ju sedan innan att dessa produkter är mer än bra, att de är fantastiskt bra! Men att de kan förändra (ja, FÖRÄNDRA) människors liv så mycket -det visste jag inte!

Igår kväll bjöds vi alla på 3 rätters middag bestående av räksallad med tomatbröd till förrätt, oxfilé till huvudrätt och blåbärscheesecake till efterrätt. Godare mat har jag nog aldrig ätit! Vi åt så vi storknade allihop! Efter middagen som var klar någon gång runt 23:30 så började festen, men vi avvek ganska fort eftersom man är ganska mör efter en hel dag med föreläsningar och allt som hör till.

Idag körde andra dagen igång, och vi fick ännu mer kött på ben och ändå mer inspiration och motivation. Och jag säger bara en sak.... positivare människor än de som arbetar med Herbalife -det finns inte! Det går inte att förklara stämningen som råder, och det går inte heller att förklara varför hela samlingen på 300 personer ställer sig upp, klappar händerna, sjunger och dansar varje gång musiken startar! Det är bara så det är. Vi mår bra. Vi älskar oss själva. Vi älskar vårt jobb. Vi har roligt tillsammans. Och framförallt... Vi har alla möjligheter i världen att nå dit vi vill och göra det vi vill med våra liv!

Och som avslutning... vill du vara med och förändra världen? Vill du ta del av vår positiva inställning till livet och jobbet? Fråga mig hur! Jag hjälper dig gärna. Dörren till ett bättre liv kan öppnas fortare än du tror!


Vill du kickstarta din dag?

En typisk frukost för de flesta av oss består av smörgåsar, juice, oboy, kaffe eller te. Möjligtvis lite gröt. Kanske yoghurt eller fil, flingor osv. Tänk efter -blir du verkligen riktigt mätt på detta? Klarar du dig ända fram till lunchen utan att bli sugen på något? Utan att stoppa i dig en chokladbit eller ytterligare en smörgås? Svaret för de flesta av oss är nog nej. Tro mig -jag har varit likadan själv! Småätande var mer vardag än tillfällighet.

Men nu finns det en lösning som gör att du kickstartar dagen, blir full med energi och du blir riktigt mätt! Och vet du vad det bästa är? Du ger kroppen bästa tänkbara näring

Vill du veta mer om hur du hjälper din kropp att få den bästa starten på dagen, utan någon ansträngning? Kontakta mig på ensundlivsstil@live.se och berätta vad just Du äter till frukost!
Det är lätt, gott och effektivt.
- Din kropp kommer att älska dig!Mitt horoskop verkar lovande!

Läste Veckorevyns horoskop för två veckor framåt (4/1 - 17/1)

"Var inte rädd för att visa vad du går för. Just nu förlorar du på att kompromissa och du vinner på att ta för dig. Det gäller både privat och i yrkeslivet. Högt ställda ambitioner är inte heller fel. Sätter du värde på dig själv och din kompetens så gör andra det också. Två lönsamma veckor"Kärlek/sex: 4 hjärtan
Kul/nöjen: 3 stjärnor
Tur/pengar: 5 klöver

Dag 3 -En bild på dig och dina vänner


Alla mina gamla bilder finns på datorn som kraschade. Men jag har lyckats snoka rätt på ett par bilder på mig & mina bästisar ;) Dock inget på oss alla tre tillsammans, och inte heller något på mig och Martina tillsammans. MEN, you know I love ya girls! <3Detta var någon gång i maj 2009 om jag inte missminner mig totalt.
Vin, cider och Singstar. Mysig kväll :)


Dag 2 -Meningen bakom mitt bloggnamn

"Ziquita" var mitt alias på WoW för flera år sen. En Troll Shaman. Den bästa karaktären jag någonsin haft! Eller nja... Wilja var nog bäst ändå, för det var "via henne" jag träffade 2 underbara människor varav en av dom faktiskt är den viktigaste personen i mitt liv idag; Martin.

Men ja, Ziquita då. Det namnet identifierar jag mig med ungefär överallt på nätet. Det är smidigt och enkelt då man aldrig behöver fundera över användarnamnet!

Dag 1 -15 intressanta fakta om mig + bild* Jag har i alla tider varit väldigt envis, och har jag gett mig fan på att "så är det", då är det så!
* Jag har svårt för att lita på folk, så om du väl har tagit dig innanför min skyddande mur så har du gjort det bra!
* Jag har stora komplex över min kropp, men gör mitt bästa för att inte visa detta för andra
* Jag tycker om att festa men tycker inte om att bli för full. Lagom är bäst!
* Lukten av öl gör mig livrädd 9 gånger av 10
* Min "lillasyster", vila i frid kära du, som alltid funnits med mig var min katt Svea som blev 17 år gammal.
* Laga mat är inte en av mina favoritsysslor, men när jag väl sätter manken till blir det (oftast) riktigt gott!
* Grönsaker har aldrig fallit mig i smaken, men idag äter jag ändå det mesta utom tomat
* Jag äter alldeles för mycket godis och andra onyttigheter
* Herbalife kommer att bli mitt nya heltidsjobb
* Florö är mer "hemma" för mig än vad Bispgården någonsin kommer att bli
* Allt för ofta klassificerar jag mitt liv som komplicerat
* Jag försöker lära mig att vara spontan -det går sådär
* Oftast är jag alldeles för realistisk
* Jag anklagar allt som oftast mina döda morfar för att vara den som gör konstiga ljud, flyttar grejer osv. här i lägenheten.

Ja, det var 15 fakta det. Intressant eller inte, det avgör du.
Trenden fortsätter

och här kommer en ny 30-dagars lista. Lite roligare än den förra kanske? Snodde den av Micca.


Dag 1 – Ett nyligen taget foto på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.
Dag 2 – Meningen bakom ditt bloggnamn.
Dag 3 – En bild på dig och dina vänner.
Dag 4 – En vana du önskar du inte hade.
Dag 5 - En bild på ett ställe du varit på.
Dag 6 – Favorit-superhjälte och varför.
Dag 7 – En bild på någon/något som har ett stort inflytande på dig
Dag 8 – Kortsiktigt mål för denna månad och varför.
Dag 9 – Något jag är stolt över de senaste dagarna.
Dag 10 – Låter du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, arg.
Dag 11 – En till bild på dig och dina vänner.
Dag 12 - Varför började du blogga?
Dag 13 – En bild på ditt rum.
Dag 14 - En bild på dig och din familj.
Dag 15 – Ställ in ”blanda” på MP3:n nämn de 10 första låtarna.
Dag 16 – En annan bild på dig själv.
Dag 17 – Någon du vill byta liv med för en dag och varför.
Dag 18 – Planer/drömmar/mål du har.
Dag 19 – Smeknamn du har; varför du har dem.
Dag 20 – Någon du ser dig själv gifta dig med/bli lycklig tillsammans med i framtiden.
Dag 21 – En bild på något som gör dig glad.
Dag 22 – Vad skiljer dig från alla andra?
Dag 23 – Något du är sugen på väldigt ofta.
Dag 24 – Ett brev till dina föräldrar.
Dag 25 – Vad jag skulle hitta i din väska.
Dag 26 - Bästa tiden på året.
Dag 27 – Varför du antog denna utmaning.
Dag 28 – En bild på dig från förra året och ni, hur har du ändrats sedan dess?
Dag 29 – Vad har du lärt dig den senaste månaden?
Dag 30 – Din favoritlåt.

Gott nytt 2011!

Igår var det nyårsafton, och för första gången på 4 år har jag haft ett helt ledig nyår. Det vill säga både från jobb och barn. Rena lyxen, känns det som! Och nog firade vi in nyåret ordentligt, alltid. En riktig kanonkväll blev det, och den kombinerade 50års-, födelsedags- och nyårsfesten var verkligen värd att gå på :) Som ni också kunde se i föregående inlägg blev det den svarta klänningen som vann, och jag var verkligen vrålsnygg ;)

Kameran hade jag självklart med mig i högsta hugg för att föreviga de två födelsedagsbarnen, lokalen och självklart även festen i sig. Dock var jag flitigast med fotograferingen i början av kvällen, sen avtog det ganska fort allt eftersom jag fick i mig drinkar. Fick in några fullträffar på fyrverkierna i alla fall, så det är jag nöjd med! (förutom att det såklart snöade lite så det blev lite snöflingor med här och där)

Vid halv fem tiden snubblade jag in här hemma, och ungefär lika fort låg jag på sängen och kände hur hela världen snurrade. Funderade ett tag på om jag borde hålla i mig, men någon gång i samma veva somnade jag. Kattfan ville ju dock inte låta mig sova, så efter några timmar förflyttade jag mig till soffan där jag fick vara ifred (vad har katten emot sängen?!) och där låg jag ända fram till 13-tiden och hinkade i mig vatten och sov om vartannat. Nu är jag pigg och alert igen! Eller pigg och pigg, trött som ett as är jag.. jag är inte van att vara ute så länge! Är ett bra tag sen sist nu, men fan så kul vi hade det! =) Bjussar på två bilder från fyrverkerierna, och önskar självklart alla mina läsare ett GOTT NYTT ÅR!
Det blev den svarta klänningen!


RSS 2.0