Jag vill ha sol!

Och gärna en semesterresa till något varmt ställe i väntan på solen! Kylan gör mig galen. Dels för att jag fryser 75% av tiden, dels för att slippa bråka med barnet om ytterkläder varje gång vi ska sticka nosen utanför dörren.

Jag längtar till påsken som jag har bokat in i Norge, "no matter what" så att säga. Det är i och för sig ca 2,5 månad kvar dit, men tiden bara springer ju iväg så det kommer bara säga "poff" så sitter jag där och mår gott.

Jag har blivit fri från min förkylning, som faktiskt måste ha varit en influensa av något slag. Inte av den värsta sorten, men nog så plågsam och långdragen ändå. Är ännu inte helt frisk utan dras med en (nästan) konstant täppt näsa. Men vad är väl det egentligen? Det finns många som har det värre.

Planerna inför det här året är många, särskilt på arbetsfronten. Utbildningar som ska göras, mål som ska uppnås. Och framförallt; Extravaganzan i Barcelona i höst. Den är ett måste. Dit SKA jag. Och förhoppningsvis Martin med. Vore kul om vi kunde komma iväg nånstans tillsammans bara han & jag! (och ja, bra många tusen Herbalifedistributörer till!) Men det finns ju inget som säger att man inte får stanna några dagar extra där nere, och har jag råd med det, ja då blir det ett par dagar extra för mig & Martin tillsammans. That's my plan.

Och nu räcker det med jobbprat. Celia är väldigt fascinerad av katten, och tro det eller ej men Ronja har faktiskt lugnat ner sig lite. Han är inte fullt lika sprallig som förut, och det är sällan han klöser och flyger runt nu. Faktiskt så sover han mest hela tiden. Det bästa han vet är på kvällen när Celia ska lägga sig, då kommer han trippandes och lägger sig i hennes knä när vi sitter i sängen och ska läsa saga. Då mår Ronja gott! Och framförallt somnar Celia otroligt gott och snabbt när hon får ligga där i sängen ensam med katten och kramas :) Det är otroligt hur mycket den där katten tolerar ändå... Senast idag fick han sig en heltvätt av Celia i handfatet utan minsta protest.

Nu räcker det med uppdatering. Ska gå och umgås med barnet lite innan läggdags. Imorgon blir det jobb 7-15 på Nipängen, så mina Herbalife-planer för imorgon får läggas åt sidan litegrann och tas upp på torsdag igen när Celia är på dagis 9-14. Ikväll är det Wellness Coach kurs över telefon, första utbildningssamtalet, och det ska bli roligt!

Såhär tycker vi
Postat av: Eva

Jaaaa längtar efter sol och värme jag med =) Men vad är det för experiment du håller på med??

Ha det =)

2011-02-01 @ 21:38:50
Postat av: Anonym

Jo, jag tyckte ju också att det lät ganska onödigt. Just därför lät jag bli att gå dit!

Kändes försent för min del, hade det varit för ett halvår sen så ok. Innan man börjat ta kontakt med dagis o allt sånt..

2011-02-01 @ 21:56:43

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0