Imorgon börjar en ny, fullspäckad vecka

6 dagars jobb väntar mig, och min enda lediga dag är söndag. Som det ser ut just nu är jag i alla fall ledig imorgon fram till 15:30, men det kan ju ändras fort. Ett sms klockan 06:58 är allt som behövs.

Förutom allt jobb jag har inbokat så kommer jag att gå runt med kameran i högsta hugg. Det har blivit väldigt lite fotografering nu den här veckan, mest därför att jag inte har sinnesro nog att ta mig tid att fotografera när Celia svirar runt omkring mig hela tiden. Jag måste ha all fokus på kameran och motivet, för minsta lilla detalj som inte blir som jag vill, det stör mig så otroligt mycket att jag knappt klarar av att kolla på bilden sen. Och att fota Celia... jaa, om jag säger så här: hon är redan less på kameran.

Jag hoppas att hinna med en liten fotorunda redan nu ikväll, beroende på om Celia ska sova hos mig tills imorgon eller inte. Anders har ju jour till kl. 06:00 imorrn bitti, men ev så ville Celias farmor kidnappa henne ikväll så att hon ska sova där. Vi får väl se hur det blir med den saken :)

Har även lånat ett stativ utav henne, ett stort alltså (jag har ju ett mini-litet själv)


VAFAN! Här hade jag suttit och uppdaterat och skrivit rätt långt, och tror ni inte på faan att internethelvetet bryts?! och laddar om sidan, så att endast det ovanstående blev räddat? Jäkla skitdator och skitinternet.

Jaja. Summa summarum av det jag suttit och skrivit var i alla fall att jag lånat ett stativ av Celia's farmor, som jag har tänkt använda mig lite av nu i veckan (om hon inte behöver det, förstås). Jag har tänkt ge mig på att fota vattendroppar bl.a. Gjorde ett tappert försök nu i veckan, men pga för dålig belysning, inget stativ och en kass bakgrund blev inte bilderna bra. Inte en enda (och jag tog över 100 bilder). Så, det ska jag råda bot på nu i veckan tänkte jag! Har ju i alla fall kommit underfund med, på ett ungefär, vilka inställningar jag ska ha på kameran. Bara jag får till riktigt skarp belysning så lär nog bilderna bli myyyyycket bättre och skarpare. Tänker i alla fall bjussa på 2 bilder, så ni har något att jämföra med senare i veckan när jag fått till (förhoppningsvis) bra bilder :)

Och hörreni, ge mig tips på motiv att fota! Jag vill ha mycket idéer att arbeta med nu i veckan, så bring it!
Såhär tycker vi
Postat av: Anonym gissa det du

Istället för vatten mot vatten, fota vatten mot föremål, låt dropparna droppa ner på någonting istället för ner i vatten. om du förstår =P

2010-10-31 @ 19:16:55
Postat av: elin

Jag tycker att du fotar skitsnyggt, förstår hur mycket du längtat efter en riktig kamera!

2010-11-01 @ 18:55:20
URL: http://elintyras.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0