Tre dagar i Östersund coming up!

Imorgon bitti tar jag & Celia bussen in till Östersund, där vi ska spendera några dagar hos min kära kusin och hennes familj. Det ska bli superkul! På fredagen ska vi träffa underbaraste Martina och hitta på nåt skoj, vad det blir får vi se då.. men jag tror Celia kommer tycka att det är en bra idé att busa med katterna i alla fall :)

Och på torsdag ska jag klippa mig på NFI, spännande spännande. Som sagt ska dom få fria händer med mitt hår, både vad gäller klippning och färg, så länge det inte blir allt för kort. Det kan hur som helst inte bli värre än det är nu! :)

Idag har vi mest inte gjort nånting. Min underbart trotsig dotter har mest surat hela dagen, för hon vill bara se på film, vilket mamman vägrar. Man kan ju inte sitta i soffan hela dagarna och dega. Fast, i Celias värld kan man det. Synd för henne att jag finns med i den också :P haha.
Det är f'resten ett under att hon kunde sova idag, med tanke på att hantverkare och rörmokare var här och bankade i väggar och sågade i rör då. Men joho då, hon kröp upp i min famn i fåtöljen och tvärslocknade, jag hann knappt reagera på att hon satte sig hos mig. Och sen sov hon i nästan 3 timmar, trots att mestadelen av tiden var mer än högljudd. Huset till och med skakade till emellanåt av alla bankningar och ryckningar i rören!

Hur som helst blev det i alla fall lite bättre efter att hon sovit middag och momma kommit hem från jobbet. Idag åt hon till och med middag, vilket är första gången sen i söndags. Hon har i princip levt på ½ macka och lite välling fram tills nu. Fast jag tror jag vet varför, för hon har inte bajsat en gång sen hon kom hit och Anders sa att hon varit väldigt hård i magen sista tiden. Så imorse fick hon en halv tesked laktulos, och det satte fart på magen.. så i samband med det kom nog aptiten tillbaka, vilket är bra. Får hoppas magen håller sig i schack nu! Inte kul när lillfisen har ont i magen och inte vill äta...

Om jag kommer ihåg det ska jag ringa sjukvårdsrådgivningen imorron bitti och se om hon ska få lite laktulos varje morgon i ett par, tre dagar nu eller hur det ska  göras. I den lilla foldern som följde med flaskan så står det att man ska göra det, men jag menar, det hade ju verkan redan idag? Fast det kanske är för att magen ska komma igång riktigt igen innan man avslutar "behandlingen"?

Bilen är i alla fall på väg att bli fixad och klar nu. Jag har precis ställt på den igen, och pappa ska byta till vinterdäck samt lämna in den på verkstan åt mig för service och kamremsbyte. Praktiskt! Då är min röda pärla fit for fight i slutet på nästa vecka, när den ska ut på riktig långkörning! =)

´Nej nu måste jag sluta skriva och göra mig i ordning för sängen. Ska ju upp tidigt imorgon så vi hinner äta frukost, göra oss i ordning, packa det sista och ta oss i väg till bussen som går 9:30. Kampen om Celias overall lär väl hålla på en 25 minuter bara den :P


Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

o shit. de va inte lite du. Har ni nån försäkring som täcker de hela då? annars kan de ju bli skapligt dyrt kan ja tänka mig.



Låer som att ni kommer ha underbara dagar framför er :) De är ni väl värda!



Uscha, stackars liten, inge roligt att hon varit dålig i magen. Hoppas de blir bättre.

2010-01-20 @ 10:50:38
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: martina

spännande det ska bli att se nya frisyren! :)

2010-01-20 @ 17:46:31
URL: http://annamartina.wblogg.se

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0