Jag har inte lust att bråka

Åter igen, svar till Anonym.

Jag har ingen lust att sitta och käfta om något så barnsligt över internet. Speciellt inte när jag inte ens har ett namn på dig.

Jag är villig att tro dig när du kan bevisa att undersköterska inte är = hjelpepleier. Ge mig bevis? Jag har suttit och gjort lite research nu en stund, och hur jag än vrider och vänder på det, vad jag än söker på, så får jag alltid samma slutsats; Undersköterska = hjelpepleier.

Om inte undersköterska och hjelpepleier är samma sak, ja då är jag väldigt förundrad över varför jag har blivit autoriserad hjelpepleier här i Norge? Hur har jag kunnat fått ett godkännande, om jag inte har den motsvarande utbildningen? Bara en liten fundering.

-----------

Och svar till Therese.

Ja, jag är utbildad uska. Och nej, i väldigt liten mån känns det som att jag fick använda mina kunskaper som uska i Bispgården. Efter mycket om och men fick jag delegering på att ta blodsocker (medicin hade jag sedan innan), men det var allt. Och jaa, när det är "det enda" man fick göra så känns det lite som att man gått utbildningen helt i onödan.

Här får jag verkligen uppskattning för det jag gör, och jag får göra det jag har lärt mig. Medicin, insulin, blodsocker, olika provtagningar, såromläggning, stomier... så man känns mer uppskattad här på nåt sätt. Som att dom verkligen tar en på allvar.

Inget ont sagt om Nipängen nu, för jag trivdes superbra där också! Men jag tycker ibland att det är lite väl strikt med delegeringarna där... faktiskt.

Såhär tycker vi
Postat av: Olof

Visst är det kul med folk som är korkade och kommenterar om saker dom inte vet ett dugg om? :P



Jo, pappa sa att han funderade på att skaffa en fungerande dator. :P

2009-10-30 @ 13:28:05
URL: http://dethararminblogg.blogg.se/
Postat av: Sandra

Lägg ingen energi på den otroligt omogna människan som sitter och kommenterar anonymt. Den har för lite att göra om dagarna.

Eftersom den vill sitta och bråka med dig. Och vilken fånig sak att haka upp sig på. enligt min mening.



Sen återigen, kan man inte stå för det man tycker och tänker så ska man vara tyst.



Kör ditt race du.

Kram

2009-10-30 @ 14:23:00
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hjelpepleier är detsamma som usk med de har en likvärdig utbildning.

2009-10-31 @ 14:54:20

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0