I gode og onde dager

Idag är det onsdag, och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Jag har tyvärr inget jobb varken idag eller imorgon (eller igår heller för den delen), eftersom Martin sa att vi skulle åka till Ålesund tis-tors den här veckan. Bara det att han hade tagit fel på vecka, så det är nästa vecka vi är borta och inte den här. Irriterande, för jag blir så himla rastlös av att bara driva runt och inte göra nåt vettigt!

En sak jag ska göra är i alla fall att gå ner på posten och skicka en jacka till Celia, men sen då? Kanske jag skulle ta mig en sväng bortöver mot Brandsöyåsen och se om jag hittar? Det ser inte riktigt ut som att det ska bli regn idag faktiskt, och det är ju trevligt.

Senare idag/ikväll ska jag prata med Celia via web-cam & Skype. Mammas hjärta <3

Inatt drömde jag om morfar. Det var ingen sån där trevlig dröm, som jag drömt förut, när jag fått en kram av honom. Nej, jag drömde att han dog. Han bara somnade in på en kökssoffa, och där fick han ligga ett tag. När vi såg att han började bli sådär blå/lila i ansiktet så gjorde vi iordning bäddsoffan inne i kammaren hos mormor och så bar vi honom in dit och bredde på honom en fin filt. Det var allt.

Vad konstigt man drömmer ibland. Men det var i alla fall en fridfull dröm, för han såg ut att vara så avslappnad och må bra. Han såg inte riktigt lika "död" ut som han gjorde när vi fick se honom nere i skogskapellet, utan han såg mer levande ut i drömmen, trots att jag visste att han var död. Svårt att förklara.

Från en sak till en annan.. jag tror kanske jag ska ta och dammsuga idag. Och vika tvätten som jag antar är torr nu. Skulle ha kunnat skura av golven också... om jag bara haft en skurhink! haha. Martin hade köpt ett torkstativ till tvätten och en skurmopp + "urvridare" till skurhink när han kom hem i fredags.. men ingen skurhink! haha. Får be han svänga in på Biltema när han kommer hem nästa gång, så jag får en skurhink också. Lite svårt att skura annars ;)

Och nu ni, nu blir det I gode og onde dager, alltså Våra bästa år. I brist på annan nyttig sysselsättning har jag  börjat sett på det igen. Tragiskt, jag vet! :P

Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

ja de va smart! :) de kan ja ju göra. haha så långt hade ja inte ens tänkt. Men smart, då har man dagsplagg och nattplagg i samma ;)



tack :) är riktigt nöjd med dom =) än så länge iaf ;)

2009-10-21 @ 13:12:40
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sandra

ja de var himla skönt :) skönt att få de uppkollat ordentligt.

oja! Så mysigt. Och som man längtar nu.. ååå!!! haha!

2009-10-21 @ 13:25:46
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0