Det sista svenska inlägget

Då sitter jag alltså här i Martinas lägenhet. Martina har åkt på jobbet, och jag försöker fördriva tiden till ca 07:10 då jag ska gå ut till bussen. Hennes lägenhet är förövrigt otroligt mysig, om jag inte sagt det tidigare :)

Det ska bli ganska skönt att åka tåg och få slumra lite, för jag känner mig lite småseg. Det känns dock inte lika kul att tänka på vilken lång resa jag har framför mig... 4 timmar tåg, 4 timmar i Trondheim, 3 timmar tåg och sen en låååååång och ensam bilresa från Röros till Florö. Känns inte allt för lockande om man säger så... men men. Det leder ju till nåt gott, jag får tänka så :)

Celia vart i alla fall glad när hon fick åka till pappsen igår. Sötfisen! Och vet ni vad, hon har börjat sjunga en massa! "I ett hus vid skogens slut" ni vet.. hon älskar den, och gud så roligt det låter när hon sjunger. Går inte att förklara... hahaha. Orden ihopblandade, inget ord som uttalas riktigt, och falska toner till tusen ;) haha. Men hon är så go, och jag skulle älska att höra henne sjunga varje dag! "jä annas skjuuuuuu däääj" = "annars skjuter
jägarn dig". Bara ett smakprov ;)

Nej nu ska jag stänga av datorn, börja klä på mig och gå ut. Det vore ju just snyggt om jag missade 6an... Ha det!

Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

Hoppas den långa resan går bra :) Men skulle inte martin möta dig halvvägs? eller blev de ändrade planer? Hoppas iaf att de går bra och kör försiktigt när du väl sätter dig i bilen.



Kram :)

2009-10-12 @ 10:07:47
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: martina

haha det vore just snyggt! Jag missade faktis 6an imorsen men 14 kom efteråt:) Hoppas att det blir en lugn bilresa, jag kommer sitta här och hoppas allt går bra! Kram

2009-10-12 @ 18:44:50

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0