Stenhårda axlar

Just nu är jag less på att ha värk i ryggen och axlarna, det har hållit i sig sen i lördags tror jag, eller var det tidigare det började? Axlarna är seriöst stenhårda och spända, och hur jag än sitter, ligger, står så gör dom sig påminda. Inte blir det bättre på jobbet heller, där man dels får och bär runt på "korgen" med mediciner, insulin m.m. och dels får springa upp och ner i stentrappor hela dagarna. Och så på det så är det ju självklart lite lyft och sånt som sliter på en.
Jag tror verkligen att jag skulle behöva en skikkelig massage, men då uppstår två problem, 1) vem har råd med det? och 2) jag klarar inte av att någon är "bakom" ryggen på mig. Jag får såna rysningar att jag inte klarar av att slappna av. Så det känns ganska meningslöst... men jag har ont, och jag blir galen snart!

Har haft tidligvakten idag, jobbade med A-G och R, och självklart gick det bra, trots att vi hade det väldigt travelt på förmiddagen. Det är inte det lättaste att hinna med 4 duschar och allt annat som skall göras, plus att man har en beboere som är väldigt sjuk och en annan som inte heller är riktigt kry och behöver mycket tillsyn. Men, vi lyckades! Med all säkerhet för att vi bara är så jäkla bra! ;)

Slutade runt 14:45 ca, och då var jag ner på REMA 1000 och köpte lite syltetöy så jag har till gröten imorgon. Sen kom jag hem, fixade en tidig middag och tvärslocknade på soffan i ett par timmar. Jag är sliten! Men det var skönt att få sova lite, och det är bra att jag har senvakten imorgon. Då kan man kosta på sig att slappe av när man kommit hem från jobbet!

Idag hälsade jag dessutom på grannen ovanför för allra första gången. Det ni, det är inte alla som lyckas "undvika" sina grannar i ca 6 veckor :P haha. Aja, hon verkade trevlig i alla fall.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Känns inte ha nån lust att lägga mig riktigt än, så det blir väl kanske ändå mer pussel tror jag. Måste ju få klart det innan Celia kommer! Fick klart nästan hella vattnet för en stund sen, och nu tänkte jag ge mig på himlen tror jag. Får se hur långt man kommer innan axlarna klagar allt för mycket...

Hur har ni det hemma på byn?

Såhär tycker vi
Postat av: Denise

Tack =) Jag är faktiskt bra nog stolt själv! :D

2009-11-05 @ 12:30:19
Postat av: Olof

Haha. Jasså? Jag vart jätte chockad när jag läste om gymnasie tjoffset. Eller inte. Den enda jag vet som pluggar vidare från byn är Madde...sen kommer jag inte på någon mer just nu. :P

2009-11-05 @ 14:06:02
URL: http://dethararminblogg.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja det är hemskt drygt att gå över. Varje dag känns ju som en vecka. Ja man får se fram emot slutresultatet ;)



Det jag oroar mig nu är att det ska bli lika som med edvin, så att kroppen kommer vara för slut denna gången också. Det är min största oro just nu.



Ja jag hoppas att det isåfall max blir lika länge som jag gick med edvin. Om jag går över mer kommer det verkligen kännas drygt.



Haha sedär :) Ja nu är man så otroligt nyfiken, på vad det är för ett pyre därinne :D

2009-11-05 @ 14:36:44
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0