Snart bär det av igen

På fredag åker vi tillbaks till Bispgården igen. Tiden har gått fort...  halva tisdagen har gått nu, och sen är det bara onsdag och torsdag kvar. Time's passed by all to fast...


Celia sitter just nu och äter gurka, lite efterrätt på lunchen skulle man kunna säga. Tur hon tycker om frukt & grönt så mycket som hon gör!

Ikväll hade jag tänkt att vi skulle äta nånting med köttfärs... Idéer någon? Jag har ingen lust att göra köttfärssås, det börjar bli tjatigt. Vad mer kan man göra? Det står still i mitt huvud...


Längtar till julen gör jag också, jag & Celia ska nog adventspynta lite här imorgon eller på torsdag. Ska fuska lite i år och göra det tidigare än vanligt, för jag vill göra det med Celia. I vanliga fall adventspyntar jag inte förrän kvällen före första advent, och stakarna tänds absolut inte före tolvslaget på natten! Men i år blir det annorlunda, för i år tänds dom redan imorgon kväll.

Ser inte fram emot den långa bilresan på fredag... min rygg kommer klaga som tusan, precis som vanligt. Ibland önskar jag att jag hade en normal kropp, utan en massa fel. Vilken dröm det vore med en riktig, icke-värkande rygg! För att inte tala om icke-värkande leder i knäna, och en normal mage utan värk. Man kan ju alltid drömma.

Kom ihåg att tipsa mig på mat med köttfärs nu!


Såhär tycker vi
Postat av: Olof

Köttbullar, köttfärslimpa, chili con carne, lasagne, biffar, tacos :P

2009-11-24 @ 14:25:31
URL: http://dethararminblogg.blogg.se/
Postat av: martina

köttfärspaj, tacopaj, köttfärsbiffar med fetaost och morötter, köttfärslimpa med bacon, lasange, sån där chili con carne... :)

2009-11-24 @ 17:51:57
URL: http://annamartina.wblogg.se
Postat av: martina

fan olof han före!

2009-11-24 @ 17:52:22
URL: http://annamartina.wblogg.se
Postat av: martina

Nu har jag installerat om vista så nu får du skicka norge bloggens lösen till mig igen:)

2009-11-24 @ 20:29:37
URL: http://annamartina.wblogg.se

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0