Sammen til verdens ende

Jag har sett reklamen för den här boken på tv ett flertal gånger nu, och varje gång får jag tårar i ögonen. Det här är en bok jag bara MÅSTE läsa. Dock kommer jag inte kunna läsa den när någon annan är i lägenheten, eftersom jag kommer att gråta ihjäl mig, och jag hatar när folk ser att jag gråter. Speciellt om det är på grund av en bok.

Det är en norsk bok, och jag vet inte om den finns i Sverige/kommer att ges ut i Sverige. Men här finns den, och jag ska läsa den. Det vore en perfekt julklapp till mig ;)



Baksidetexten (direkt översatt av mig, från norska till svenska.. är jag inte duktig så säg?! ;D)

Tone och Espen var unga, förälskade och hade hela livet framför sig. De skulle gifta sig, ville ha barn och bli gamla tillsammans. Men livet ville annorlunda...

Tone var bara 25 år gammal när läkaren fann tumören. "Sammen til verdens ende" är historian om Tone och Espen, en historia baserad på dagböcker, Tone's egna ord och Espens minnen av tiden de fick tillsammans.

Mest av allt är det ändå historien om två människor som lärde sig att se var dag som en gåva. Espen och Tone's väg blev inte den lätta och rätta vägen, det blev den svåra, tuffa och många gånger orättvisa vägen till världens ände -men där doftade de få blommorna extra gott och utsikten var imponerande.

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0