Det är mörkare tider nu

Klockan är snart elva, och fortfarande står lamporna på här. Jag provade nyss att släcka dem, vilket resulterade i en mörk och trist lägenhet. Det går verkligen mot vinter nu... fast, jag vet inte om jag vill kalla det här vinter? Inte minsta lilla snökorn,  bara regn och rusk. Tacka vet jag vintern i Bispgården, med snö och -35 grader. DET kan man kalla vinter. Det här? Nä jag vet inte jag.

Jag fick i alla fall sovmorgon idag igen, vid klockan 6:00 imorse kom Celia insmygandes till mig och kröp ner i sängen, somnade om och vaknade inte igen förräns klockan var nästan 9:00! Det måste bero på att det är kolsvart i hela lägenheten fram tills typ... nu? Det är nästan deprimerande.

Idag har jag inte direkt några storslagna planer för oss. Jag har tänkt att byta gardiner i "stua", hänga tvätt samt starta en ny maskin, dammsuga och jaa.. det var nog allt det. Vädret är inte allt för muntert idag heller, så det vette tusan om vi kan gå ut nåt och leka. Igår efter 18:00 hade det äntligen slutat regna så vi kunde springa ner på stan och handla lite förnödenheter såsom mjölk och ägg...

Funderar på om vi ska baka en kaka idag, jag & Celia, men jag tror inte vi har margarin så det räcker tyvärr. Det får bli imorgon då kanske, så får Celia bjuda Martin på kaka när han kommit hem från Amsterdam.

Nej, dags att göra nån nytta. Snakkast!

Såhär tycker vi
Postat av: Olof

Det kommer nog bli en grön vinter här i Bispgården. :P Det har inte kommit någon snö än jue.

2009-11-19 @ 13:26:04
URL: http://dethararminblogg.blogg.se/
Postat av: martina

haha men gud så dryg du är "anonym" herregud har du aldrig varit i norrland? typ varje dag jan-feb ligger mellan 15-28 grader om inte mer. sällan varmare. Idiot!

2009-11-19 @ 21:43:42
URL: http://annamartina.wblogg.se

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0