Det är ju bra typiskt!

Idag hade jag och Anders "avtalat tid" om att jag skulle prata med celia via skype/web cam klockan 8:00, eftersom hon skulle på dagis till 9:00 och jag börjar jobba samtidigt som hon slutar dagis idag. Sagt och gjort, kliver upp, startar datorn, ska logga in på msn. Skiten måste uppdateras innan jag kan logga in!! Så skickar jag ett sms till Anders, och efter ett tag kommer han in på skype -då hade dom försovit sig och vaknade tack vare mitt sms. Även han var tvungen att uppdatera msn, så det blev ingen webcam idag. Suck. Men jag fick prata lite med henne i alla fall, det är ju alltid något! Vi har bokat in samma tid imorgon och hoppas på bättre lycka då!

-----------

Igår hade jag i alla fall fullt upp hela dagen, jag var riktigt effektiv. Målade ju dels sängen och byrån, sen tog jag tag i städning och "lite" disk som jag vägrat röra förut. Åkte ner på möbelbutiken och köpte en madrass till Celia's säng, gick in på Nille och köpte duschdraperier + lite mysfaktor-grejor (kommer bild i slutet av inlägget). Åkte vidare till Bunnpris och handlade lite mat, in på Europris och letade efter en grej till Celia men kom endast ut med ett par vantar till henne eftersom det där "bordet" till bilen inte fanns där heller. Så in på Coop och köpte mjölk, eftersom det inte fanns en endast vanlig mjölktetra inne på Bunnpris, utan bara lättmjölk. Sen bar det av hemåt igen.

Åt middag, väntade på Martin. Martin kom hem, han åt middag. Sen bar det av ut på gården i några timmar, där vi rev ner en gammal "uteplats", en fyrkant av plankor där dom haft trädgårdsmöbel förut. Ruttna plankor luktar inte gott... I alla fall, anledningen till att vi rev den var för att gården ska göras om här, det ska bli en parkering här och så ska det upp staket runt det som blir kvar av själva gården. Det kommer nog bli bra när det är klart!
Det var i alla fall mycket slit med att riva den där skiten, och än är vi inte klar. Vi har mycket kvar att såga itu, men det blir ju lite ved till vintern i alla fall, så man kan elda i kaminen. Om nu ruttet trä brinner bra? Det får vi la se.

Så jag kände mig ganska effektiv igår, och det var skönt att gå och lägga sig sen efter en lång, varm dusch och filmen Fatso.

-----------

Dagen idag blir ungefär lika effektiv. Jag ska ner i källarn nu och måla ett nytt lager på sängen och byrån, sen ska jag ut och såga upp lite mer plank hade jag tänkt, sen in och käka lunch. Klockan 14:30 börjar jag jobba, och slutar 22:00. Kommer nog att stupa i säng då, som det känns.

Och mamma, den där färgen är verkligen ljus, ljus, ljusblå! I färghinken ser det vitt ut, och den lilla "skiftningen" i blått som jag såg när vi öppnade burken trodde jag berodde på ljuset i källaren. Martin sa ju att det var vitt så.. :P Och det såg även vitt ut under tiden jag målade på den där gröna sängen, men allt eftersom det torkade blev det mer och mer blått. Men idag blir den vit!! :)

Nu är det inte många dagar kvar tills vi åker nordöst och hämtar min fisbytta. Som jag längtar!!! På fredag morgon åker vi -I can't wait!




Mysfaktor grejerna jag köpte igår och fixade med.
Det blev supermysigt när jag tände dom i gårkväll! :)


Såhär tycker vi
Postat av: Olof

Ljusblå kanske är noges svar på vitt? :P

2009-11-10 @ 11:11:16
URL: http://dethararminblogg.blogg.se/
Postat av: Sandra

Uj vad ni står i! :) Vad kul. Härligt med lite projekt sådär.



Åå, mysfaktor hög!! vad fint!! :) Jättemysigt.



Nu när du har det du gör kommer nog veckan bara susa förbi och så är det fredag :)

2009-11-10 @ 13:48:56
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Olof

Stackars dej! Hur överlever du där borta när alla tv-serier ligger så långt efter. Jag får hjärtklappning bara jag tänker på det. :P

2009-11-12 @ 13:41:26
URL: http://dethararminblogg.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0