Av ren pliktkänsla

så slänger jag in ett litet inlägg idag också. Har egentligen ingenting att rapportera, det har varit en lugn men ack så tröttsam dag här på Gaddevåggata.

Både jag & Celia sov som krattor inatt, vilket resulterade i att Celia låg i soffan framför tvn mest hela förmiddagen, och jag var inte så mycket bättre själv. Det har regnat hela dagen, så vi har inte kunnat gå ut nånting. Trist!
Dagen har haft sin gilla gång, och jag och Celia har varit lika trötta båda två. Vi har haft ett X antal små kamper oss sinsemellan, bl.a. när hon skulle duscha. Herrejösses säger jag bara, värre har jag aldrig varit med om! För att inte tala om nattningen... hon kom upp igen 3 eller 4 gånger, så idag tog nog nattning lite drygt 1 timme ca. Nu sover hon i alla fall som det verkar, för det är nästan en timme sen hon kom utsmygande med nalle puh sist och ville sova i soffan.

Nu har jag planer på att ta med mig datorn in till sängen och se på lite fler avsnitt av Mammas pojkar. Det är faktiskt ganska underhållande, men "som vanligt" så är den amerikanska versionen snäppet värre, och därför roligare att se på. Men nog är hon den syrianska mamman Naima helt otrolig? Går runt och frågar tjejerna om dom är oskuld eller inte... snacka om att ha hamnat i fel land, när hon förväntar sig att tjejer på 27 år är oskuld? Det är nog inte många svenskar som fortfarande är oskuld vid den åldern, eller vad tror ni?

Godnatt, som sagt hade jag inget viktigt att rapportera. Är mest bara trött och less. Har ni det bra hemma på byn?? Jag tycker ni är dåliga på att kommentera!

Såhär tycker vi
Postat av: Olof

Det har regnat hela dan på byn. :P Så, då har du fått en kommentar i alla fall. :)

2009-11-23 @ 00:46:26
URL: http://dethararminblogg.blogg.se/
Postat av: Anonym

´Tror knappast att de är någon som är oskuld vid den åldern hhaha ;)

2009-11-23 @ 10:16:30
URL: http://emmiipeemi.blogg.se/
Postat av: martina

jaaa det är ju bra hemma på byn:)

2009-11-23 @ 12:48:00
URL: http://annamartina.wblogg.se

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0