Guess what?

Jag slapp åka till Bräcke! Av nån lustig anledning fick jag för mig att kolla Z-online innan jag åkte, och då hade jag fått ett mail av min lärare som tyckte vi kunde ha redovisningen via telefon istället, för det sparar både hon och jag tid på. Plus, jag sparar en jävulsk massa bensin, vilket är ett stort plus! Så om ca 10 minuter ringer hon upp mig. Och vet ni vad? Jag satt och skrev lite på arbetet igår, stödord och sådär. Nu har jag renskrivit det riktigt, och det känns faktiskt jävligt bra! Jag vet vad jag pratar om, så det känns som att det kommer gå riktigt bra faktiskt.

Jag hade även fått ett mail av läraren i vårdpedagogik, de uppgifter jag gjort hitills har varit på vg-nivå, det saknas 2 gruppuppgifter (de som jag inte hann med innan deadline) och 1 redovisningsuppgift. Om jag gör dom har jag chansen till högre betyg ;) haha. Det är ju helt otroligt! Jag gjorde i princip alla uppgifter i sista sekund, stressad som fan och la inte ner minsta lilla energi på det utan gjorde det så enkelt som möjligt.. och liks förbannat vg? Jag förstår inte. Jag hade knappt räknat med ett G... men jag är inte den som är den inte.
Så nu vet jag inte riktigt hur det blir, om hon vill att jag ska göra de sista 2 gruppuppgifterna och skicka in eller inte, och hur det blir med redovisningsarbetet. Vi får väl se vad vi kommer fram till. Nu känns det ju jävligt lockande med ett mvg kan jag säga er! Fast finns energin där, orkar jag? Jag är inte så säker på det.


Det är nog helt enkelt så att jag är för jävla bra, tror ni inte?

Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

Va härligt att du slapp! hoppas redovisningen går bra då :)



Hihi joru.. ;) du är inte den enda som haft hemlis.. s

Men snart så kommer det att släppas. Kanske redan på söndag ^^

Är en del att stöka undan först bara..

2009-06-09 @ 10:09:11
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0