Dags att samla mod

Nu har jag skrivit klart mitt CV och det personliga brevet. Ska scanna in det nyaste betygsdokumentet till datorn nu bara, sen har jag allt jag behöver för jobbsökande på hårddisken.

Just för tillfället håller jag på att samla mod för att ringa till ett norskt äldreboende. Det känns VÄLDIGT pirrigt, mest eftersom det kan vara lite svårt att förstå deras dialekt där borta i Florö. Man vill ju inte verka dum, liksom... och det ger väl kanske inte det bästa intrycket om man säger "ursäkta, vad sa du?" i var och varannan mening.

Jag fick en tidningsartikel skickad till mig från Martins mamma, som handlade lite om just det här äldreboendet (Furuhaugene bu- og serviscenter). Som det verkar har dom för lite personal där, i alla fall nu under vintern och våren hade dom inte haft tillräckligt med personal. Sen finns det lite svenskar som jobbar där också, dom nämnde 5 st svenska sjuksköterskor i artikeln, så det kan ju kännas skönt att få arbeta där och inte bara lyssna på norska hela tiden ;)

Men jag kan säga er att jag har mycket fjärilar i magen just nu. Väldigt mycket! Men, det börjar bli dags att ta tjuren vid hornen nu, när jag fått hem betygen och allt...Önska mig lycka till, och håll tummarna för att jag inte bangar ur när jag sitter med telefonluren i handen!!

Såhär tycker vi
Postat av: Marie

Lycka till! Detta kommer du klara galant!! Kramar

2009-07-14 @ 14:28:59
URL: http://varlensbasta.blogg.se/
Postat av: martina

du får ju skriva hur de gått sen då:)

2009-07-14 @ 21:15:28
Postat av: Marie

HUR GICK DET?! =D

2009-07-14 @ 21:21:05
URL: http://varlensbasta.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0