Tror ni jag har några hål?

Godmorgon världen!

Nu är det onsdag, dagarna bara flyger förbi känns det som -men för tillfället klagar jag inte ;) Bara 11 dagar kvar nu! Igår fick jag nåt ryck vid 20:30 ca, och tog och fixade ihop olika klädpaket m.m. och la upp på Tradera -allt som allt blev det ca 30 nya auktioner. I can see the money rolling in... ;) Idag avslutas alla auktioner från den första omgången, sist jag kollade hade jag fått in 250:- på dom, piece of cake liksom.
I alla fall, efter att ha suttit vid Tradera i ett par timmar och lagt upp auktionerna så fick jag ännu ett ryck, och nu existerar inte Celias rum längre. Alla leksaker är nerpackad, sängen är isärskruvad, hyllan är riven och bara väntar på att få hamna på grovsoporna. Celias kläder är nerpackade i en IKEA-påse och jaa... rummet är helt enkelt rensat. Helt och hållet! Var väl klar med det vid 00:30 då jag stupade i säng och tvärslocknade.

Idag kl. 11:30 ska jag vara hos tandläkarn i Sollefteå. Undrar just om jag har några hål den här gången? Hoppas verkligen inte det!!! Men det är några år sen sist nu, så kanske har jag skött mig även dessa 18 månader? You never know ;) Mamma ska följa med som sällskapsdam, så det lär nog bli en sväng på Skattkistan och se om vi gör några fynd, och jag ska kika på skor och hoppas jag gör nåt fynd. Köpa ett par flyttkartonger måste jag göra också.

Nu ska jag gå och dra på mig nå kläder, torka och borsta håret, spacka ansiktet, borsta tänderna och sen packa bilen full och fara ner till mamma. Och, inte att förglömma, ringa bemanningen och kolla upp om L kan ta mitt pass på söndag! Har jag tur så =) Och en sak till, måste ringa moster och se om vi kan låna släpvagnen idag och några dagar framöver. I hope so! :)

Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

Hoppas de går bra hos tandläkaren idag :)

Om du vill spara pengar på kartonger, gå in på ica och fråga efter banankartonger, skitbra att flytta med :) och gratis ;)



Ett tips bara..



Kanske vi kan höras imorgon kväll förresten? För fredagen kunde inte du, har jag för mig?!

Kram

2009-08-19 @ 09:07:32
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0