Tamtatam! 10 dagar kvar :D

Nu är det bara 10 dagar kvar tills vi ger oss av västerut, till min nya hemstad och Vår lägenhet <3

Om 9 dagar kommer alltså Martin hit, det är inte alls länge kvar till dess ju! Tiden har gått väldigt fort ändå, de här sista dagarna. Antagligen för att jag hållt igång från morgon till kväll utan avbrott. Jobb, Celia, packa, frakta grejer osv osv. Ingen rast, ingen ro.

Idag blir det jobb 12:30-20:30, och innan dess ska jag mest inte göra någonting. Packa ihop några fler Tradera-paket, för betalningarna har rullat in igår kväll och inatt. Med andra ord ska jag råna Ica på frimärken. Sist jag var där köpte jag 22 frimärken.. blir något fler idag :P haha. Man känner sig lite nördig!

Igår kväll for jag i alla fall iväg med all återvinning -var knappt att jag fick plats med allt i bilen! Herrejösses säger jag bara, så mycket reklam och mjölktetror jag hade. Och massa glasburkar och flaskor under diskbänken med för den delen. Och hårdplast till förbannelse. Känner mig som en miljökämpe nu, så jag hoppas du är stolt över mig lillebror ;)
Efter återvinningen tog jag och packade bilen halvfull med de sista grejerna som skulle hem till mamma, dvs. Celias säng, tält, mitt porslin och tavlorna. Nu är det bara 1 kartong kvar som ska dit, men det blir inte förrän på söndag när jag och Celia "flyttar dit". I övrigt är allt klart. Bara möblerna kvar, och dom ska vi ta på söndag.

Har tänkt att jag skulle hinna torka ur lådor och skåp och sånt nu idag och imorgon, men jag hinner nog banne mig inte det. Jobbar ju hela dagen idag, och imorrn jobbar jag till 16:30 och sen sticker jag direkt till Östersund och bästaste Martina och Emilie <3

Nej, om man skulle ta och äta frukost + fixa Tradera paketen kanske? Och sen kanske kanske kanske hinner jag med att torka ur några skåp? We'll see :)

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0