När barnet är borta...

...så är det meningen att mamma Linda ska plugga. Men, det känns inte det minsta lockande! Inte överhuvudtaget. Jag bara tänker, funderar och drömmer mig bort, sisådär en 5-6 månader framåt i tiden. Undrar vad som kommer att ske då? Blir det så som planerat? Eller planerat och planerat... egentligen är det väl inte så mycket planerat och bestämt, men det är en dröm, en önskning... jag vet inte. Något jag verkligen vill ska hända, som jag hoppas kommer att hända. Det är i alla fall det som är min morot nu när jag ska plugga, det som ska få motivera mig. För steg 1 i planering är att få klar utbildningen (och nu är det banne mig bara ca 1,5 månad kvar tills jag är uska!!).

Jag sov uruselt inatt. Jag har vridit och vänt mig. Vaknat, slumrat till, tittat på klockan. Tänkt på Martin. Drömt en helkonstig dröm som bl.a. innehöll nån docka/actionfigur som hette Heather, och hon hade ett dataskrivet meddelande i förpackningen som handlade om nån "Sea.. ", "Zee..."? Jag kommer inte ihåg namnet. Också något om klockan åtta på kvällen sommaren -08, flera kvällar i rad. "Släng dig i väggen när jag kommer tillbaka" och nåt mer. Jaa ni. Vad mycket konstigt man kan drömma!

Idag blir det i alla fall plugg. Ska försöka mig på ett av  arbetena i Alternativ medicin, tema 1 där verkar ganska enkelt. Och sen välja en behandlingsmetod till redovisningsarbetet, det blir nog inte STAR som jag tänkte först. Det kommer bli alldeles för omfattande, så jag tänker leta rätt på någon annan metod. Akupunktur? Massage? Kiroprakti? Homeopati? Ljusterapi? Ja, den som lever får se.

Nu ska jag köra igång stereon och hämta mina skolböcker. Ha en bra dag allihop! :)


Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0