Äppelpaj
Det här behöver du:
* 125-150 gram margarin
* ca 3 dl havregryn
* ca 2 dl mjöl
* ca 1 dl socker
* 3 - 4 äpplen
Blanda ihop margarin, havregryn, mjöl och socker. Det ska bli en smuldeg, ej en "fast deg". Jag brukar höfta mig fram tills jag tycker det ser bra ut, eftersom lillebror säger att man ska göra det, och han är min lilla bagare så.. :)
Häll ut mestadelen av smuldegen i pajformen, skiva äpplen och lägg över. Strö över lite kanal och "toppa" sedan det hela med ytterligare lite smuldeg (obs, inte mycket, bara litegrann).
In i ugnen på ca 200* i någonstans runt 20-30 minuter. Tills äpplen är mjuka och pajen har en bra färg.
vad gott, ja vill med ha, men ja ska inte äta äpplen :( du få ta en tugga extra för mig ^^
yummy!!!!!!!!!
nåh äppelpaj och jag som knappt har råd med middag på helgerna deprimerad men jaja jag får väll baka när jag kommer hem igen :)