Härliga helg, give it back!

Igår blev det inte mycket bloggande -jag ber om ursäkt för det. Jag vet att många av er är nyfikna på hur helgen var eftersom flera av er har tjatat på mig om att uppdatera bloggen ;) men jag hade ingen ork eller lust att göra det igår. That's it. Men nu ska ni få en update, bra va? :)


Fredag:
Jobbade 16-20:30. Kom hem, duschade, åt lite kvällsfika och fastnade sedan framför tvn. Såg på Familjen är värre, jag tycker den filmen är helt underbart rolig! Kan tillägga att jag var nervös som attan hela kvällen, höll nästan inte på att kunna somna -och jag som aldrig har svårt för det!! Jag menar... han skulle ju komma, klart som attan jag hade fjärilar i magen! Tror klockan var nånstans runt 00:30 när jag äntligen lyckades somna till där på soffan.

Lördag:  Strax innan 04:00 ringer min telefon, svarar yrvaken som jag är och fattar ingenting av vad personen på andra sidan luren säger. "Norska? Är det nån jävel som driver med mig?!" var min första tanke, men till slut fattade jag vem det var och varför personen i fråga pratade norska. Det var ju norsken! Och han är framme om 5 minuter!! PANIK! haha. Flyger upp ur soffan och drar på mig något sånär respektabla kläder, jag hade ju ingen lust att skrämma bort han innan han ens hunnit innanför dörren! Han kommer, jag tigger åt mig en kram och sen sätter vi oss i soffan och pratar lite.. Dock är vi helt slut båda två, han hade ju trots allt suttit och kört de senaste 12 timmarna... stackarn! Så vi gick och la oss, och vid 06:00 ringer min väckarklocka. Hemskt, hemskt, hemskt. Jag var mer död än levande!
Kom dessutom försent till jobbet.... skulle börja 07:30, men var där strax innan 08:00 -hoppsan! Det var absolut inte meningen, men är man trött så är man.. ;)
Jobbade 07:30-16:30, kom hem, slängde mig i duschen så jag skulle slippa lukta Brunkulla-tanter och sen satt vi i soffan och hade det mysigt framför tvn några timmar innan vi tog oss i kragen och lagade mat. Jag tror btw han har nån liten kock boende hos sig, men det klagar jag inte på ;) haha
Gamla och grå som vi är så gick vi och la oss vid 22:30 -nej, jag skämtar inte! haha. Halv elva låg vi i sängen och var dödströtta båda två. Låg och pratade en stund och sen kommer jag inte ihåg nåt mer förrens vid 07:00 när vi vaknar..

Söndag: Vaknar som sagt vid 07:00 av en underbar norsk stämma som frågar om jag trött? Haha, klart som fan jag är trött :P haha. Klockan är sju på en söndag morgon, man kan omöjligt vara pigg då! Låg och drog oss i sängen till 10:30, och sen var det bara att hoppa upp, slänga på sig kläder, äta frukost och göra sig i ordning för jobbet. Ca 11:20 tar vi farväl (oj, vad hemskt det låter, ta farväl :P) och jag går tilll jobbet medans han påbörjar sin 95 mil långa hemresa.

Fy satan vad tom lägenheten kändes när jag kom hem på kvällen...

Kort och gott så var det den bästa helgen på väldigt länge, jag kan inte komma ihåg när jag mådde så bra sist? Skratt, mys och jaa... det är så där jag alltid vill ha det, mer kan jag inte säga. Jag saknar någon att småprata med på kvällarna, någon att äta middag med och någon att sova med. I helgen hade jag allt det och mer därtill, och det var så underbart skönt! Jag kan knappt vänta tills vi träffas nästa gång...

Såhär tycker vi
Postat av: sandra

gud vilken härlig helg du verkar haft =) verkar som om alla fastnar för norskar nuförtin ;) Stor kram!

2008-10-07 @ 10:43:46
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
Postat av: Nette

haha, ja vet inte om ja kan hålla med om att de va för du va trött du kom för sent te jobbe men jaa;) haha :P

2008-10-07 @ 13:05:54
URL: http://lijese.blogg.se/
Postat av: martina

va underbart linda=)

2008-10-07 @ 18:53:11
Postat av: Mamma

Tror dotra min e kär? =))) UNDERBART!!!

Kram

2008-10-08 @ 22:10:02

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0