Med hungern runt knuten

Idag har jag hunnit med rätt mycket känns det som. Klockan är tjugo över tolv och jag har varit vaken i ca 3 timmar. Blev väckt av att mobilen vibrerade imorse, fick det obligatoriska godmorgon-smset från norsken. Alltid lika välkommet!

Jag har plockat undan allt småplock (jag förstår seriöst inte vart alla grejer kommer ifrån?!), dammsugit, bäddat sängen, diskat, pluggat lite, varit ut med soporna och så vart på Ica och handlat lite grejer till middan. Är jag inte flitig så säg?

Nu håller jag på att vänta på att pärerna ska koka klart, för jag är hungrig som en varg, och det känns faktiskt som att jag gjort mig förtjänt av min lunch nu? Det blir lat-mat, köttbullar, pärer, sås och rivna morötter -men det är ju ack så gott!

Senare idag, närmare bestämt vid 14:30, är det dags för nästa utbildningssamtal i Herbalife. Har planer på att gå ner på gymet efter det och bättra på mitt flås lite, var ett tag sen sist nu pga. förkylningen och jobb + norsken i helgen. Det känns lite motigt, men jag vet ju att det går bra bara jag kommer dit!

Till middag blir det i alla fall någon typ utav korvgryta/stroganoff med enderna ris eller nudlar, har inte bestämt mig riktigt än. Men en sak är säker -det kommer bli skitgott! =)

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0