Snabb update

Idag är det fredag, veckans enda lediga dag, och jag tillbringar den i Bispgården. I tvättstugan. Vilken höjdardag va? Men ack så välbehövligt! Jag var inne på mitt sista par trosor, och i övrig klädväg så hade jag lyckats tagit mig så långt bak i garderoben som till kläderna jag endast använder i "nödfall". Då är det allvarligt! Men nu hänger som tur är hela min garderob på tork nere i torkrummet, får hoppas på att i alla fall lite av det blir riktigt torrt innan 14:00.

Såfort jag tvättat klart och (förhoppningsvis) har några handdukar rena så ska jag hoppa in i duschen och fli av mig lite. Känns som att det behövs, för jag känner mig så himla trött och skabbig, och då brukar en dusch pigga upp -himla otur att ALLA handdukar åkte ner till tvättstugan... :(
Sen har jag planerat in att pussa lite på fisrumpan min, och efter det blir det bussen tillbaka in till stan.Har nu bara 2 dagar på praktiken om allt går väl -dvs. om jag får ta några blodprover. Har haft lite otur med det, för det är sällan det är provtagningar på HIA (natten tar de flesta proverna), och när jag skulle vara på medicinmottagningen var jag ju sjuk hela veckan. Och i förrgår kväll skulle jag ta prover, men då var den ena patienten LIVRÄDD så hon skrek rakt ut, så då kändes det fel att jag som elev skulle ta provet tyckte jag, och den andra var så svårstucken så det gick inte, varken för mig eller handledaren... SSK fick komma in och ta provet.
Samma visa igår morse. Den ena patienten som natten "sparat" till mig hade s.k. "rullande ådror", så när man försöker ta provet så liksom slinker venen iväg. Den andra hade väldigt djupt liggande kärl, så inte ens under stasen kände man kärlen, så det vart SSK's jobb att ta proverna på båda två -tråkigt men sant. Det blir till att slåss för kung och fosterland nu lördag + söndag för att få ta några prover -för jag vill bli klar med praktiken på söndag, that's it!!

Fick tillbaka tre etik-arbeten idag -mvg på alla tre ;) Ibland känner jag mig bara så jävla bra! Har endast ett etik-arbete kvar nu. Sjukvårdskursen är klar (så fort praktiken är klar, that is), fick tillbaka mitt arbete om medinsk-tekniska produkter igår -mvg. Det betyder att jag fått mvg på alla arbeten i Sjukvård, så det bör väl bli ett mvg på hela kursen då, eftersom jag är godkänd även på praktiken (såfort ett blodprov är taget)? Och etiken, 5 mvg av 6 möjliga so far, får väl se hur det blir med sista arbetet för det är lite klurigt. Men, jag löser det nog på nåt sätt! :) Det är till att vara självsäker ibland!

Ojoj, vilken lång uppdatering det känns som att det blir... och mest bara skryt från min sida. Haha. Jaja, det får ni stå ut med! Efter en jäkligt lång och jobbig vecka förra veckan så är jag värd lite skryt -så det så!

Just ja! I förra inlägget sa jag ju att jag skulle ringa runt och söka lite jobb. Sagt och gjort, det gjorde jag. Pratade med 2 personer uppe på Solliden, så jag ska skicka in mitt CV, personligt brev och betygsdokument dit så tar dom kontakt med mig när jag behövs. Superskönt! Men självklart ska jag ju hålla lite koll själv också om några tjänster annonseras ut, så jag inte blir "bortglömd" efter vägen, så att säga.

Ringde även runt till alla olika omsorgs-enheter i stan, men dom hade tydligen nåt möte för varenda jäkel var på sammanträde :P Typiskt kommunfolk va? ;) Men jag fick höra av Martina att dom verkligen var på nån grej, för hennes chef var där också. Jag planerar att jaga dom lite över telefon idag också, men först tänker jag äta lunch så jag inte låter så folkelak! haha.

Och igår... kan ni gissa vilken tid fröken Linda slocknade som ett ljus? Jag kom med bussen från stan vid 17:30, sprang på ICA Och handlade lite. Hem, lagade mat, åt.. och somnade vid ca 20:00 (!). Vaknade till en gång vid 00:30 och kom på att "faan, maten står framme än!!" så jag blev tvungen att rusa upp och slänga in det i kylen, och sedan kröp jag ner i min varma soffa och sov fram till 07:30 när min väckarklocka ringde. Ojojoj... är det normalt att vara så trött? :P

Nej, nu måste jag sluta skriva.. känns som att hälften av er inte ens tagit er så här långt ner i inlägget ;P Avslutar i alla fall med en bild på världens tuffaste tjej, i förd Martinas snygga djävulshorn! ;D



Såhär tycker vi
Postat av: Mamma

Mommas lilla älskling=)))

Hon är sååå himla underbar=)

Kram

2008-11-14 @ 15:06:08
Postat av: marie

man SKA skryta om sig själv...... =D jag tycker du är super duktig!

2008-11-14 @ 21:25:49
URL: http://varlensbasta.blogg.se/
Postat av: Eva

Och i mommas knä åxå =) Och du...det är mycket bra att kunna skryta om sej själv...fortsätt med det. Kram

2008-11-14 @ 23:15:41

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0