TRÖTT SOM APA

Jaha, då var kvällen ÄNTLIGEN här. Den här dagen har varit så otroligt lång och seg, och allt har bara gått fel. Men man kan ju inte vara på topp alla dagar, eller? Fast tänk vilken dröm om det kunde vara så!

Äh, det är väl helt enkelt så att vissa dagar funderar man mer än andra, och har man mens ovanpå det -ja då är det verkligen helt åt helvete. Sen att man har haft en väldigt grinig dotter gör ju inte heller att humöret stiger i topp, om man säger så. Fast hon är ju faktiskt fortfarande lite småförkyld, och det är ju inte så himla lätt att vara liten och sjuk.

Hon kom på en ny grimas idag också, så hon spärrar upp hela munnen så det ser ut som att mungiporna ska spricka samtidigt som hon håller en lång, väldigt enformig ton och när hon inte orkar mer är det dags för andningspaus, klappa händerna och sen samma sak igen. Sötrumpan min! Man får väl se, kanske lyckas man fånga det på nån bild eller ett videoklipp?

Imorrn blir det till att grilla igen också, har bjudit hem pappa, farfar, mamma och Olof hit så vi ska fira pappas 50 års dag lite i förskott medans Olof fortfarande är hemma. Blir till att fara upp på pappers en vända imorrn på lunchen och köpa nå lotter och grejs. Riktiga presenten har vi ju redan, men jag menar -lotter hör till en födelsedag, så är det bara.

Och jaa, imorrn är det alltså jobb också. 07:30-14:30 så det är ju inte ett sånt där hemskt pass när man slutar halv fem (för det är verkligen det värsta som finns!). Näe, tacka vet jag att käka lunch, lägga några tanter och sen göra i ordning eftermiddagsfikat till resten av tanterna och oss personal, fika och sen gå direkt hem. Det är verkligen det bästa passet man kan jobba.

Men nu är det sängen nästa som gäller för mig, för jag är trött, tröttare, tröttast. Vart som inte så mycket sova i natt, för när jag kom hem från hotellet vid halv ett i går natt och hade skickat hem barnvakten så kunde jag inte somna på en gång. Sen somnade jag och halvsov en stund till ca. 03:15, låg vaken ett tag igen och sen -när jag precis lyckats somna- ja då kommer Anders hem lullandes glad i hågen! Han tvärslocknade dock rätt fort, men såklart -SNARKNINGAR till tusen, vilket är det värsta jag vet. Var nästan på väg att lägga mig på soffan, men sen insåg jag hur otroligt jobbigt det skulle vara att behöva masa sig upp ur sängen och gå hela den långa vägen, så jag stannade kvar i sängen och somnade så småningom. Vart väl ett par timmars sömn till innan Celia vaknade vid 06:30 ca, men inte var det nog mycket för mig som helst skulle vilja sova i alla fall 10 timmar varje natt!

Äh, det tar jag väl igen nu då... Godnatt på er allihop!

Såhär tycker vi
Postat av: missbumblebee

Skulle behöva lite hjälp. Skulle inte du kunna hjälpa mej? Jag ska till frissan på lördag, men vet inte hur jag ska slinga mej. Har lite förslag på bloggen, kan inte du kika in där och säga vad du tycker(typ ge mej lite förslag på vad jag kan göra)?

Ha en underbar Torsdags kväll :)

2008-05-01 @ 21:33:03
URL: http://missbumblebee.blogg.se

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0