- Röda leggings

Nu sitter jag här nyduschad och iförd mina nya, snygga röda leggings. Dom var verkligen apsnygga! Ja, jag fick alltså mitt ellos-paket idag -lyckan är fullständig! Synd bara att den vita tunikan var på tok för stor, den måste jag tyvärr returnera. Varför ska man vara så förbaskat liten för?! Men hör och häpna -jeansen passade! Haha, jag är överlycklig! Träningen verkar ju funka då i alla fall, eftersom att jag endera lyckats träna upp lårmusklerna så dom är större, eller så har jag lyckats träna bort lite fett från rumpan :P haha.
Sen fick jag ju också mitt bälte, en gul tunika/klänning, två par trosor och ett kaktorn! Nu har jag nåt att lägga upp kakor på när vi får besök, haha. Har bott hemifrån sen jag var 16 och äger inte ett enda kakfat.. tragiskt!

Resten av kläderna kommer runt den 20e juni eftersom det inte fanns i lager nu.. Tyvärr blir det bara 2 par leggings och ännu mera underkläder som kommer då, eftersom allt det andra jag beställt var slutsålt :( Jag får alltså inte det där superduper snygga turkosa linnet/tunikan, den blommiga klänningen, tröjan eller mitt hårstylingset (plattång, lockt

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0