- Ny header

Har precis suttit och pysslat ihop en ny header, den vart väl rätt bra tror jag, men inte riktigt som jag ville ha den. Har dock inget större tålamod nu, utan funderar på att gå och lägga mig. Imorrn är det jobba, jobba, jobba som gäller -11.30 - 20.30. Positivt är det väl att det är storhelg i alla fall, blir rätt schysst timlön då!

Tog och storstädade köket nu ikväll också, vart så jäkla less på alla småsaker som låg överallt och all annan skit man samlat på sig (pennor, räkningar, reklamhög... you name it), men nu är allt borta och köket är RENT & FINT. Tills typ.. imorrn, gissar jag på. Otroligt vad en liten tjej, en tokig katt och halvknepig karl kan dra fram!? ;P

Provade nya dammsugarn idag också, and guess what? Celia är inte rädd för den, hon jagade den däremot vilket försvårade städningen något.. men, HON ÄR INTE RÄDD FÖR DEN! Yes :D


Just ja, var ju på marknad i Sollefteå idag också. Vart lite shoppande där också, för man kan ju inte gå på marknad utan att köpa korv! Så 3 korvar vart det -vitlök, ren och älgkorv. Munkar köpte Anders -såklart-, och jag hittade mig även ett par Foppa-tofflor till ett bra pris (inte äkta dock, men vem bryr sig?) och en jättefin ...hmm... vad heter dom? Anorak? Som nån indian-nisse hade gjort. Hur snygg som helst, och den kommer att värma skönt i höst! Ska lägga in nån bild på den sen.

Nej usch, klockan drar iväg alldeles för mycket.. Godnatt gott folk, och ha en bra pingsthelg (det lilla som är kvar av den, i varje fall)!

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0