- Lagomt snuskig

Jahapp, då var det alltså 3,5 dag sen jag duschade sist. Yuck! Man känner sig så himla äcklig :/ Men idag får jag äntligen ta bort det yttre förbandet och duscha, och det ska bli så jäkla skönt! Mitt hår är ju inte precis känt för att hålla sig rent så länge, och är man som mig och inte kan stå framåtböjd och tvätta håret, ja då blir det ju som det blir.. Lagomt trevligt, liksom. Tur man har hårband och grejs så man kan dölja det mesta utav håret i alla fall. Och kattvask i handfatet funkar ju bra det med.. fast inte tusan känner man sig så vidars fräsch efter att ha stått och skvätt lite vatten under armarna och i ansiktet? Nehej du.

Idag känner jag i alla fall inte av operationen ett dugg, det spänner inte ens som det gjorde igår. Härligt härligt. Nu slipper jag vara hög på alvedon, haha :D Anders klev i alla fall upp med Celia idag också, så jag fick sova ut riktigt. Han är så snäll så! Nu ligger han dock däckad på sängen igen och har gjort det i typ en timme.. Celia likaså.

Och ja, jag hamnade här. Har käkat en frukost bestående av varm oboy och smörgåsrån -nyttigt, jag vet! Nu tror jag att jag ska ta och pallra mig in i duschen, men först ska jag pillra bort förbandet. That's gonna hurt!  Tror jag i alla fall.

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0