- Dags för gardinbyte?

Börjar bli sjukt less på våra köksgardiner nu.. Letade i desperation igenom alla gardiner vi hade, men det finns verkligen inga fina att hänga upp så jag får nog dras med dessa ett tag till som det verkar.

Celia sover i alla fall nu, så jag börjar fundera på om jag ska hoppa in i duschen och ge benen en omgång med rakhyveln.. Känns som att jag snart har lyckats odla fram en djungel på benen! *ooops* haha
Gud vad jag önskar att vi hade ett badkar, skulle vara så skönt att få ta ett riktigt varmt bad, tända nån rökelse och läsa en bra bok... Det är grejer det, avslappning till max!

Btw så såg jag på Unga Mödrar idag, och det är en av tjejerna där som är gravid i sjätte månaden... och röker 15-20 cigaretter om dan!! Hon verkade inte direkt ha några planer på att lägga av/dra ner på rökandet heller, för när hon satt där hos barnmorskan sa hon "min mamma rökte när hon var gravid och det har gått vägen med alla åtta barn".. Jag menar, hur dum får man vara? Ursäkta mig.. men jag tycker i alla fall att man kan försöka att dra ner på rökandet och verkligen göra sitt bästa, om inte för sin egen skull så för barnets! Jag förstår mycket väl att det är svårt att sluta, men ändå.... Nä, jag fattar verkligen inte.

Nähäpp, duschen var det.

Såhär tycker vi
Postat av: martina :D

såna där människor är verkligen helt blåsta.

2008-05-27 @ 22:14:21

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0