GOODMORNING BEAUTIFUL

Jag & Anders bestämde oss igår -nästa torsdag eller fredag drar vi till Sundsvall och köper soffa, bokhyllor, matbord + stolar och ev. något vitrinskåp om vi hittar nåt snyggt. Kom fram till att det där vitrinskåpet jag visade i gårdagens inlägg inte var så vidars fint, vill hellre ha ett som står på golvet +att det där var mer köksaktigt, skulle inte passa nå bra i ett vardagsrum.
Ska även köpa lite småsaker så att vi kan barnsäkra lägenheten, bl.a. såna där "klämskydd" till dörrar och så såna där grejor så man inte kan dra ut kökslådorna så långt -är ju lite halvfarligt när man har knivar i en låda.... Just nu har vi en provisorisk lösning; en lång metallpinne som vi har trätt ner genom handtagen på lådorna, men hur snyggt och praktiskt är det på en skala? Ska vi ha nåt ur nedersta lådan måste vi ju upp med den där jäkla pinnen för att kunna komma åt. Aja.

Har kommit på att "ajaj" är en väldigt välanvänd fras här hemma nu för tiden. Celia äääälskar alla kablar och sladdar hon hittar runtom här, och hur kul är det inte att äta på Wii? haha, sötfisen min. Och Tor, ja, han är som vanligt han. Han var precis och grävde ur hälften av min pappersinsamling så han kunde lägga sig där... vilket alltså betyder att jag har reklam och mjölktetror ÖVERALLT nu. Jätteskoj, verkligen.

Annars blir det nog en lugn dag idag. Anders jobbar till 14:00 och sen skulle nog svärmor komma hit en sväng, hon har ju vart uppe i fjällen hela förra veckan och sen vart hemma och vart lite halvdålig, så det känns som att det är år och dag sen man träffade 'na sist.
Sen var det det där med middag då... några idéer? Jag har så dålig fantasi så det inte är sant!

Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0