- Morgon godmorgon

Idag har jag nog vaknat lite på fel sida tror jag. Varför? Kan bero på kattskrällena, kanske!? Dom har hållt igång precis HELA NATTEN. Sprungit runt i sängen och jagat varandra, jagat ben, fötter och tår på mig, varit uppe i ansiktet mitt för att "gosa" (vilket jag förövrigt inte tycker är så jäkla mysigt med tanke på att dom käkar råttor och tvättar sig i röven...).
Till slut slängde i alla fall Anders ut dom ur sovrummet och stängde dörren helt. Det gick ett par timmar och sen körde Tor i gång med sitt jäkla krafsande på dörren. Då var klockan 04:59 -morr! Och självklart skallrar dörren så mycket att Celia vaknar också, så det var bara till att kliva upp och utfodra odjuren och göra en flaska välling i hopp om att Celia skulle somna om (vilket hon som tur var gjorde). Tor däremot matvägrade men fortsatte bete sig lika knäppt, så han åkte ut genom ytterdörren. Vera åt och gick och la sig sen, efter mycket om och men.

Sammanfattning: Den här natten har bjudit på en väldigt orolig och "hackig" sömn, vilket gör mig allt annat än utvilad.


Och nu är klockan 07:00 och jag ska snart bege mig iväg på jobbet. Jobbar halv åtta - halv tre idag, så det känns rätt okej ändå. Hade jag jobbat till halv fem tror jag nästan jag hade ringt och sjukanmält mig nu (nejdå, bara skojar! man är väl inte hur omogen och barnslig som helst!).
Näe. Ska kanske gå och fortsatta spackla mig lite i ansiktet? Just nu ser jag nog nästintill förjävlig ut. Tur man har nära till jobbet! Närmare bestämt ca. 300 steg, om jag nu räknade rätt igår (jag vet.. jag är inte som alla andra, men man måste ju sysselsätta sig med något när man går! :o)).




Bjussar på tre bilder på världens charmigaste tjej också. Är hon inte för söt?



         


Såhär tycker vi
Postat av: Petra

Haha, ja, jag menar de ;) Btw, vilka coola strumpisar hon har _:D

2008-07-22 @ 21:44:20
URL: http://ptjaernkvist.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0