Snart är julen slut

Då var juldagen så gott som avklarad -skönt! Bilder från igår, alltså självaste julafton, kommer nog under morgondagen. Har ingen ork att lägga upp dom nu.

Hur som haver. Igår började jag och Celia dagen med att ringa till pappa Anders som var snäll nog att skjutsa ner oss till mamma där vi skulle fira jul. Vi kommer dit och äter julfrukost, även Anders stannar och äter med oss. Sen åker han hem för att ta sig en skotertur och fira jul med sin familj.

Efter julfrukosten beger vi oss upp till min mormor, och Celia tvärslocknar i bilen. Hon vaknade inte ens när jag lyfte ur henne ur bilen och bar in 'na, så hon fick ligga och sova på mormors soffa. Och gissa vad? När vi kommer dit, tror ni inte på sjutton att Anders är där? Så då fick vi träffa han en sväng till, det hade jag inte direkt räknat med :P Hur som helst, mamma, Olof och Per beger sig hemöver och åker sedan för att skruva ner spjälsängen hos mig för att ta med den hem till mamma, och jag stannar kvar hos mormor eftersom Celia fortfarande sover. Hon vaknade dock i samma sekund som dom lämnade gården, men då blev ju mormor glad i alla fall! =) Celia var i alla fall super-sprallig, och mormor fick sig till och med lite kramar. Jag tror lyckan var gjord för henne då :)

Sen for vi i alla fall hem till mamma igen, busade lite och åt julmat. Sen skruvade vi ihop spjälsängen i ett rasande tempo så att Celia skulle hinna sova lite innan tomten kommer, så hon skulle orka med resten av kvällen osv.

Vid 17:00 kom tomten och Celia var överlycklig! "Toooomte, Tmte!!" lät det hela tiden. Hon var inte det minsta brydd eller blyg, det var bara superkul alltihop tyckte hon :) Sen var det såklart paketöppning, bus med leksakerna (hon verkligen älskade dockvagnen som hon fick av mamma!! men, det gjorde inte hundarna.. :P haha. det var lite kapplöpning där mellan köket och vardagsrummet, först kom hundarna och sen Celia i full fart med vagnen xD).

Sen vart det lite kvällsfika bestående av tunnbrödmackor och julskinka (och ost :P Celia var helt galen där vid köksbordet... BILDER KOMMER :P) och så ännu mera bus innan sänggåendet.

Allt som allt var det en helt okej julafton, men jag saknade julstämningen totalt. Inte minsta lilla gnutta julstämning kände jag av.. TRIST! Det var som vilken annan vardag som helst, men det har sina orsaker om man säger så... Undrar om man nån gång kommer att kunna känna den där julkänslan igen, som man gjorde innan julen 2003? Hard to tell!

Slänger in en bild på min älskling i alla fall, iförd sin fina julklänning som mamma köpte på Cubus till henne (vilket också var ett riktigt fynd, klänningen + body gick på 111:-, för dom hade 30% rabatt på alla kläder när vi var där. Perfekt!!).

Och mamma, jag hoppas du förlåter mig för detta, men det här är den enda bra bilden där man ser Celias klänning ordentligt! Och visst är den fin? :)  



Såhär tycker vi
Postat av: Eva

Jaaa...och äntligen en bild på den stolta "momman"...jättefin bild =))

Annandagjulkramar

2008-12-26 @ 10:15:52
Postat av: martina

ååå så gulligt!

2008-12-26 @ 13:02:18
URL: http://sanihpani.wblogg.se

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0