Julstämning, where are you?

Nu är det fyra dagar till julafton, och jag har inte den minsta lilla julkänsla what so ever. Känns riktigt trist, faktiskt. Men det beror säkert på att det här ju faktiskt blir min första "ensamma" jul och min urusla ekonomi som gjort att jag inte kunnat köpa julklappar till alla jag vill. Har fortfarande inte köpt alla julklappar, men de stackare jag inte kunnat köpa till får helt enkelt vara utan... tråkigt men sant! Tur Celia är så pass liten som hon är, för efter allt så vet hon ju faktiskt inte vad jul, julklappar och jultomte innebär, så hon kommer ju inte bli besviken över att "bara" få 2 julklappar av mamma. Men, nog tusan hade jag velat köpa fler julklappar. Jag vet ju precis vad jag vill köpa till henne, men jag har inte råd.. Så leksaksspisen får vänta tills hon fyller år. Synd det, för jag vet att hon skulle bli helt till sig av lycka om hon haft en egen liten spis att laga mat på samtidigt som jag lagar mat...


Äh, cheer up Linda.


Hur som haver, jag har planer på att försöka få till lite julstämning här idag. Ska höra med Anders om jag kan få hämta mina tomtar ikväll när han kommit hem från Sören & Katarina. Lite tomtar kanske livar upp det hela? Fast å andra sidan... Jag vill egentligen inte julpynta förrän dagen före julafton, det är ju lite tradition med det hela... så det får nog vänta i alla fall. Röja upp lite här kan jag ju i alla fall göra. Dammsuga och skura och sådär. Kanske renbädda min och Celias säng? Diska behöver jag definitivt göra. Tvätten ska jag ta imorrn, har tvättid 14-20 nämligen.

Nej usch vad negativt det här inlägget kändes. Ni missade väl inte det fina julkortet på Celia i det förra inlägget?

Såhär tycker vi
Postat av: mamma

Celia har världens bästa mamma ju=) & hon skulle älska dig lika mycket vare sig du har 2 eller 122 julklappar till henne. Det är tanken som räknas=)

Kram

2008-12-20 @ 19:22:50
URL: http://lindacrazyme.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0