Dagen före

Är det bara jag som inte har minsta lilla julkänsla? Hur jag än försöker så får jag inte in i stämningen.. irriterande. Men det kanske lossnar lite sen idag när vi klär granen och sätter fram alla tomtar? Man kan ju alltid hoppas.

Dagens planer är inte så väldans storslagna, fast vi har fullt upp hela dagen i alla fall. Har dammsugit och plockat undan det värsta här nu på förmiddan. Celia sover just nu, men sen när hon vaknat (när nu än det blir.. min lilla sjusovare!!) så ska vi gå hem till  min extra-mormor Stina och lämna julklappar tillsammans med mamma (och Olof ifall han tagit sig från hammarn.. ;P han och pappa blev visst fast där, för bakhjulen "låste" sig på bilen så deras julklappsshoppning sådär i sista minuten stannade upp på verkstan. haha xD), och så hade jag planer på att hinna till farfar och mormor också. Hade tänkt satsa på att hälsa på farfar på förmiddan, men Celia var så grinig så det var ingen bra idé kom jag fram till. Farfar hör nog dålig när det är tyst i bakgrunden, men med en skrikande och gnällande liten tjej blir det bara jobbigt för honom... så förhoppningsvis är hon på bättre humör nu sen när hon vaknat (och förhoppningsvis hinner vi upp! annars tar vi det imorrn bitti efter frukosten).

Har nog inte så mycket annat att säga tror jag.Ska kanske försöka göra lite nytta nu medans Celia sover? Diska vore ju en bra idé kanske. Och skriva en liten nota på vad jag behöver handla, för Ica lär ju inte ha allt för generösa öppetider nu över julhelgen :P och blir jag utan mjölk så går jag allvarligt talat under! Kanske borde köpa risgrynsgröt till imorrn bitti? Det är ju ändå tomtegröts-tider nu :) nog för att jag tycker det är jätteäckligt, men Celia tycker nog om det!

Nähäpp. Diskberg, here I come.

Och btw... JAG VILL JOBBA. Jag får snart nåt frispel på att bara gå runt här hemma. Inte länge kvar förrens jag börjar klättra efter väggarna. Men lite kul var det, för när jag jobbade i fredags så hade chefen varit in med nytt anställningsavtal till mig som jag skulle skriva under.. så nu får jag faktiskt vara inne på blå och röd grupp enligt papperet i alla fall. Skönt att veta! Får väl se om man ska flirta in sig lite hos någon vänlig själ så man får gå lite introduktion kanske?

Aja. Nu ska jag ta hand om disken. På en gång!

Såhär tycker vi
Postat av: Eva

Jodå...jag ska ta kort på granen och sätta in...men det blev bara 7 nya kulor iår.

Och du...det där med julkänsla tror jag finns bara glimtvis när man är vuxen och har egna barn...men man får ta vara på dom glimtarna och riktigt känna efter L

Julkramar

2008-12-23 @ 21:21:32
Postat av: Kusin Janet

Vill bara önska en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År =) Kramar

2008-12-24 @ 12:34:44
Postat av: Anna

Ha, det är självaste julafton men någon julkänsla finns inte!



Ha en mysig jul :D

2008-12-24 @ 15:11:44
URL: http://psyksyster.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0