Snart är det dags igen

Tiden går alldeles för fort när man är "hemma", om en och en halv timme börjar jag jobba igen. Imorrn slipper jag i alla fall kliva upp tidigt för att åka på jobbet, eftersom jag och Eva bytte tur så hon tog min B2a och jag hennes D1a. Känns skönt! Nog för att jag kommer vara tvungen att överleva dom där väldigt dryga eftermiddagstimmarna mellan 13-15:30 när i princip alla tanter sover och vi inte har ett jota att göra, men hellre det än att kliva upp 06:00 imorrn! :)

Celia sov i alla fall i 3 timmar, så jag hann med att nörda bra mycket. Plus att jag var lite snäll med Anders och tog ut soporna, diskade, startade en tvättmaskin och sopade av lite här (jag har ju snott dammsugarn jag :P mohahaha). Känner mig rätt så duktig, med tanke på att jag egentligen inte hade behövt gjort nåt av det där.

Har även gått igenom en jäkla massa papper, räkningar, försäkringar, avtal etc etc och delat upp så jag får med mig allt mitt till lägenheten. Måste bara införskaffa mig en pärm eller två nu så jag får lite ordning på allt!

Nej, nu ska jag och Celia dansa lite tänkte jag -hon är en jäkel på att svänga på rumpan :P haha

Såhär tycker vi
Postat av: Marie

Njae nervös och nervös.. Kanske lite grann, men samtidigt finns det ingenting jag kan göra åt det heller. Förlossningen kommer att komma vare sig jag vill eller inte.. SÅ egentligen är det bara att gilla läget och ta det som det kommer =)

2008-08-20 @ 17:19:42
URL: http://varlensbasta.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0