Det går runt i mitt huvud

Fem dagar med dementa personer är ingen höjdare, gud vad man blir luddig i huvudet! Känns inte som att jag ens vet vad jag själv heter längre, även fast att jag fått den frågan sisådär en femtielva gånger idag! "Hej jag heter ****, vad heter du?" den frågan får man i princip varje gång man hamnar i någons synfält... Ibland har man nästan lust att svara att man heter Sture eller nåt, bara för att få se reaktionen från en viss tant :)

Imorgon är jag i alla fall ledig, om man nu kan tala om någon ledighet när man ska fara in till Sollefteå och hämta resten av möblerna och sen hem och skruva ihop hela den där bokhyllan (som det med all säkerhet kommer att saknas nån del till.. typ hyllplanet till tvn -skulle inte förvåna mig!) och sen packa upp alla kartonger som står undanstuvade, hänga upp tavlor (har äntligen kommit ihåg att köpt spikar, skruvar och plugg) och sen sätta mig och sortera upp alla papper och sätta in i pärmar. Usch. Jag är visst inte ledig imorrn..

Och sen jobbar jag lördag, söndag och måndag igen. Jesus Christ! Jag kommer att bli dement inom en mycket snar framtid...

Såhär tycker vi
Postat av: Micca

Peppar peppar ta i trä :P

2008-08-21 @ 22:40:57
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: Marie

Okej.. Ja jag funderar på "stå-upp-spinal", det verkar..Intressant så att säga.. Just för att det inte är någon risk att värkarna avtar.. Men vi får se när vi är där.. =)

Jag ska ringa på måndag och boka en tid för studiebesök tänlkte jag.. Vill se hur det ser ut och så,.. =)

2008-08-22 @ 20:02:45
URL: http://varlensbasta.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0