Det ser ljusare ut för var dag

Jag har kommit in i nån väldigt rolig period av mitt liv nu tror jag. Allt känns bara så positivt, hela tiden. Jag förstår inte riktigt vad som har hänt? Nog för att jag kan bli mer än hysteriskt tokig på hund- och kattfarmen som råder här hemma hos mamma just nu, det ska jag inte säga nåt om :P, men ändå. Livet känns bra! :)

Jag fick till och med tag på studievägledaren nu, och hon hade gått igenom pappren och allt, och enligt henne så är allt riktigt. Hon skulle skicka iväg ansökningen idag, så då borde väl jag kanske få någon typ av besked i slutet på nästa vecka? Tycker jag i alla fall.

Ikväll ska jag jobba 16-20.30 inne på brunkullan, och imorgon jobbar jag morgonen med mamma. Det känns bra! Då blir det ordning på bygget, samt en massa skratt =)

Jag har funderat på om jag ska ta bilen när jag åker ner till Florö igen om ett par veckor. Det kan nämligen bli lite problematiskt att ta tåget, för det är mycket packning som ska med, närmare bestämt minst 2 resväskor + dator + skolböcker och lite mer. Plus att det blir nog billigare att åka bil också, den här svängen. Faktiskt. För tågbiljetten skulle gå på nästan 1200:- (norska kronor!! vilket alltså blir runt 1400-1500 sek) om jag inte har tur och får en minipris biljett för 199 nok. Men jag kan inte boka tågbiljetten i förväg nu, eftersom jag inte vet när jag får hem skolböckerna och allt det.. så det blir billigare med bil, och smidigare också med tanke på all packning.

Så, summa summarum. Jag måste ringa till pappa och be honom om hjälp med vinterdäcken, samt att jag måste ställa på bilen igen så jag får köra den. Tur att det är fort gjort att ställa på den i alla fall, det kan jag göra lite sådär i sista sekunden när jag vet hur allt blir.

Och just ja, Celia är ju lite gullig också. När hon var hos mig förra veckan så blev hon lite arg på mig. Jag höll på att läsa saga för henne innan hon skulle sova. Vi ligger i min säng när vi läser saga. Efter att sagan var slut snor hon sig på sidan och säger "mamma martin också sova!" "Men Celia, Martin är ju inte här. Han är ju hemma i andra lägenheten". "MARTIN SOVA HÄÄÄÄÄRRRR!!" och sen fick jag världens surläpp av hon :P haha.
Ett par kvällar efter det sa hon att hon saknade Martin också, för hon ville "hoppa HÖGT och slå huvudet i lampan!" :P haha. Tokfia! Det blir nog snart en liten Norge resa för min lilla tjej, så hon får träffa Martin lite :)

Nej nu ska jag ta och avsluta det här och gå ner och kolla om det brinner i pannan. Sen ska jag köra en
pokerturnering idag igen. Det är kul med poker!


Såhär tycker vi
Postat av: martina

mysigt att hon längtar efter honom! :)

2010-01-15 @ 17:51:14
URL: http://annamartina.wblogg.se
Postat av: Veronica

Åh vad härlig hon är!

Det måste kännas bra att hon tycker väl om honom!

Men den där kommentaren att hon ville hoppa högt och slå huvudet i lampan fick mig att skratta gott, gud så sött det måste ha varit att höra! :P

2010-01-18 @ 20:05:45

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0