-31 är några grader för kallt för mig

Jag vaknar, kliver upp, tycker det är kallt på övervåningen. Går ner, kollar termometern och får till min förfäran veta att idag är det "underbara" 31 grader isigit kallt ute. Hipp hipp hooooraaay! Det må ju vara i alla fall 4e eller 5e dagen under ca 2,5 veckas tid som det varit så här kallt nu. Hujedamig, jag är verkligen född på fel sida jordklotet!

Idag blir det i alla fall jobb 12-20:30 inne på Brunkullan, och samma sak imorgon. Jag hoppas att det dyker upp nåt jobb på fredag också, för jag vill jobba arslet av mig just nu!

På måndag ska jag prata med studievägledaren och ansöka om lite olika kurser, har tänkt mig att läsa matte b, engelska b, svenska b, franska steg 1 och historia a. Då blir det 100% studier på distans (om man nu får läsa alla kurser på distans, är lite osäker på franskan?) samt extra jobb så mycket jag hinner/orkar. Vad tror ni om det? Jag känner mig i alla fall peppad, för på det viset tar jag mig ett steg närmare min stora dröm -att åka till Afrika  & jobba!

Nej usch, vad jag fryser. Det är kallt här i mammas hus nu, eftersom det är vedeldat och ingen av oss har varit uppe och eldat inatt. Men det tar sig, och värmen är på väg! Fram till dess ska jag göra mig nån typ av sen frukost/mellanmål och mysa ner mig i soffan. Äter ju lunch på jobbet med pensionärerna idag klockan 12:00, så det är ingen direkt idé att äta nåt riktigt innan man far dit.


Hur har ni det i kylan idag?

Såhär tycker vi
Postat av: Mart

Stakka liten, å her syns eg d var kalt med minus 4 i dag tidlig =P hehehehe

Muahahahaha

Kanskje vi får plussgrade her om det kan begynne og regne litt isteden for solskinn =,)

2010-01-06 @ 16:41:11
Postat av: Eva

Håller verkligen med dej...nu är det minst 50 grader för kallt. Var glad att du inte har nån hund.

Kram

2010-01-06 @ 19:17:25

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0