Lördag förmiddag

Nu är klockan strax efter elva och jag har varit vaken i ett par timmar eller så. Igår hade vi lite filmmaraton och såg på 3 filmer; Flickan som lekte med elden (jag älskar Lisbeth Salander, så underbart, härligt sjuk! :P), American Pie -the book of love (rekommenderas icke, så tråkig så jag vet inte vad!!) och District 9 -men den somnade jag ifrån så den vet jag inte så mycket om. Men, det spelade nog inte så stor roll att jag somnade, för det var nog ändå inte en film i min smak. Science fiction/action med massa aliens nere i Sydafrika. Nja, inte riktigt min grej, men enligt Martin var den helt okej.

Igår gjorde jag ju franska & matte proven, eller ja, franskan var ju "bara" en närvarouppgift, men ändå. Det visar ju ändå vad man lärt sig. Den hade jag i alla fall bara 1 fel på (av 12), så det kändes bra. Mattens närvarouppgift gick sådär, hade 3 rätt av 5.  Matteprovet däremot.... jag vill inte veta hur det gick där. Fy satan vad svårt det var! Jag satt i 2 timmar innan jag insåg mig besegrad av de där sista 2 uppgifterna som jag för mitt liv inte kunde lösa hur jag än gjorde. Svårt!!

Det är ju lite konstigt, för provet bestod i princip bara av uppgiften på b & c nivå, jag tror det var 2 stycken som var på a-nivå. Det bådar ju inte direkt gott för dom som satsar på ett G i kursen, eftersom man för det mesta då riktar in sig på bara a-uppgifterna i boken.

Nej nu ska jag uppsöka toaletten och blaska av ansiktet från Basiron. Har börjat använda acne-läkemedel nu och hoppas på att det ska hjälpa mot all den här jävla acnen. Jag har provat så mycket olika saker, men inget har hjälpt. Nu ger jag det här en chans och hoppas, hoppas, hoppas att jag kan få normal hy och slippa se ut som en 12-13 åring som precis hamnat i puberteten! Har använt Basiron i ca... 2,5 vecka kanske. Jag tycker jag har märkt en liten, liten skillnad på kinderna, men jag är inte säker. Man kan ju alltid hoppas att det här är den mirakelkuren jag har väntat på i sisådär en 8 år!

Såhär tycker vi
Postat av: martina

åh flickan som lekte med elden är så bra! eller ja det är ju alla i den triolgin! män som hatar kvinnor är också grymt bra!

2010-02-06 @ 17:13:14
URL: http://annamartina.wblogg.se
Postat av: M.

Finns ju ett medel som heter Roccautan eller något sånt..tro inte jag har stavat rätt men de heter något åt de hållet iaf. Men jag tro det är receptbelagt å har massa biverkningar. Men de sägs ska vara bra.



Snygg du blev i håret!

2010-02-06 @ 19:17:48
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0