God afton kära läsare

Ikväll har jag visst ingen fantasi, med tanke på rubriken ;)

Sitter här i soffan i mörkret med tända ljus på bordet och i fönstret. Riktigt mysigt är det. Har precis varit nere i källarn och sågat ved, och nu vart jag gäralös (haha, gud vad dumt det ser ut, stavar man så? :P). Funderar på om jag ska dra fram snabeldraken och få bort all skit från golvet, men jag vet inte om jag ids göra det nu. Känns jobbigt för ryggen.

Jag satt ju med matten i flera timmar nu idag, och det kändes verkligen i min rygg sen. När jag räknade dom sista talen kunde jag knappt sitta still pga ilningarna och den diffusa smärtan jag får när jag är still för länge/gör för mycket. Då var det riktigt skönt att kunna slänga in värmekudden i micron i 3 minuter, lägga sig på mage i soffan och se på ett avsnitt av Grey's. Jag kände mig verkligen som ny efteråt. Tänk vad lite värme kan göra!

Fast nu är det samma visa igen nästan, men nu är det mest axlarna som värker pga vedsågningen. Ryggen är rätt okej, och det är jag glad för. Blir nog värmekudde en sväng till innan kvällen är över och jag slår ihop mina gröna/blå? Tänk att jag snart är 22 år och fortfarande inte vet vilken ögonfärg jag har? Gröna tror jag, men jag är inte säker.

Jag räknade i alla fall klart hela nästa veckas matte idag. Herregud vilket simpelt kapitel! Det var nästan så man trodde att man helt plötsligt var tillbaka på andra klass matte. Men det var skönt, för då känns inte provet på fredag riktigt lika hopplöst längre... Tänkte börja på den där rapporten också, men när jag läste igenom instruktionerna stötte jag på lite frågor som jag måste ha svar på innan jag börjar, så jag får snällt vänta tills imorgon och hoppas på svar från min lärare.

Och ja, jag vet att det är alla hjärtans idag. Men vet ni vad? Jag bryr mig inte, så det är därför jag inte skrivit nåt puttinuttigt "glad alla hjärtans dag älskade läsare"-inlägg idag. Hoppas ni kan förlåta mig för det.


Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0