Dobi-dobi-doo

Godkväll alla söta! :) Nu sitter jag här -nyäten, mätt och belåten. Nyduschad är jag också, och det sprakar mysigt från kaminen. Synd att mitt gardin-lösa fönster förstör myskänslan ;) haha.

Jag tog ju som sagt ner och strykte gardinerna till ett av fönstren idag, men när jag skulle till och hänga upp dom igen så har gardinstången fastnat! Så den itne går att dra ut till rätt längd igen, alltså. Jag har slitit med den där jäkla stången i många timmar nu, men det går inte att rucka den en endaste liten millimeter! Det är helt otroligt vad hårt den sitter. Jag har slitit, dragit, skruvat och hållt på så händerna har varit alldeles röda och ömma, men det ger ingen effekt. Jag blir galen! Mina fina, nystrukna gardiner ligger där på soffan och hånar mig... snart är dom väl lika rynkiga och fula igen!

Har väl egentligen inte så mycket att rapportera idag. Eller jo, jag har sett klart på Grey's boxen och tv'n strejkar 95% av tiden. Av nån anledning så verkar mottagaren vara knäpp, för de tre kanalerna som jag ser mest på -alla tre jäklas hur mycket som helst. Den ena kanalen är det bara på ljud på och så en svart bild. Den andra kanalen är det inget alls på. Den tredje kanalen har både ljud och bild (men bilden kommer inte förrän  ca 30 sekunder efter att man startat kanalen) och om det blir för mycket rörelse på skärmen så hänger sig bilden. När det växlar från reklam till tv-show och vice versa så hänger sig bilden. Jag förstår inte?
De övriga kanalerna är lite bättre, men det är samma där, bilden kommer ett bra tag efter att man startat kanalen. Det bryts när det växar från program till reklam och tvärtom. Men oftast så kan man i alla fall se ett helt program där utan att det bryts för att det är för mycket rörelser... men störande är det. Dom bästa programmen går ju på de tre hopplösa kanalerna!

Jag vet inte riktigt vad som är fel, men jag har provat att starta om boxen, jag har dragit ur kablar och kortet, jag har gjort kanalsökningar... men inget funkar. Någon som har nån idé på vad mer jag kan prova?

Såhär tycker vi
Postat av: Olof

Snö på parabolen eller nåt? Så brukade det ju bli när vi bodde i huset. :P

2010-02-15 @ 21:07:27
URL: http://dethararminblogg.blogg.se/
Postat av: Olof

sv; åh fan. Om ni inte har någon parabol så är det ju knappast det som är problemet. :P



Bilderna är tagen på en lägda på vägen ner mot stadsforsen. :P Eller på vägen upp mot byn igen när man går från Stadsforsen, det beror på hur man ser på saken. :P

2010-02-15 @ 21:19:15
URL: http://dethararminblogg.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0