Sov gott, farfar






Kollade in på LT nu och såg att farfars dödsannonser blivit publicerade idag. Tänk, att han verkligen är borta? Det är svårt att förstå, även fast det var väntat och vi satt där och vakade över honom väldigt många timmar under 10 dagars tid. Det är overkligt, även fast vi alla såg honom efter att han gått bort. Hans fridfulla ansikte, de knäppta händerna och de stängda ögonen. Han var så fin. Nu på fredag äger begravningen rum, och sen är det verkligen som P-O sa när vi träffades där på Nipängen mitt i natten; "en era har tagit slut". Så sant, så sant.


Såhär tycker vi
Postat av: Eva Korall & Quling

Ja du Linda, Olle var en underbar människa som jag tyvärr bara fick en kort tid med, men han lyssnade alltid och hade alltid tid till att höra vad jag hade hade att säga. En gång (ett ex) när jag kom från jobbet så sa jag till honom att han inte behövde eller skulle vara ensam då han kapade veden här hemma, det skulle jag inte ha sagt, jäklar vad han tände till, han sa "Eva, Så länge jag vill å kan så kommer jag att göra precis som jag vill" ops, han hade så rätt.

Att ta ifrån honom det han mest av allt ville skulle bli hans undergång och jag lät honom hållas. Det visade sig att han själv kände på sig när den dagen kom, då han inte längre orkade att vara lika aktiv.Han som alltid hade 6ans växel inlagd. För er är det en saknad utan dess like, men samtidigt en lättnad att han fann frid i att acceptera att kroppen inte längre var som den hade varit och fann till slut frid i sitt hjärta. Jag har mist en vän som jag kunde prata om allt med och som ville veta, om allt som hände och jag är tacksam för dessa år jag fick ta del hans liv. Mitt varmaste beklagande för din/er sorg.

2010-08-07 @ 23:14:21
URL: http://www.sojkennel.se

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0