Kalas hela långa dan!

Idag har vi haft kalas här på nian. Dagen började med att vi gick på caféet och köpte med oss lite gosaker till min extramormor Stina. Vi var väl där 1 timme eller så innan vi gick hemöver igen för att baka tårtan som skulle serveras här hemma allt eftersom gästerna trillade in.

Och ja, det har varit full rulle hela dagen. Först kom Celias momma och morbror, plus pappa Anders. Vi åt tårta och öppnade paket för fulla muggar. När dom hade åkt så kom Celias morfar över på lite tårta och kaffe (med ännu mer paket, såklart). Han hinner knappt utanför dörren så kommer middagsgästerna; dvs pappa Anders, farbror Pelle och hans flickvän Mia. Vi åt supergod kyckling, Celia öppnade ännu ett paket och sen blev det massa bus. 3 sekunder efter att dom gått utanför dörren dyker min mormor, moster och kusin upp =ännu mera paket, ännu mera tårta och MASSVIS av bus. Dom åkte hem vid 19-tiden, och lilla fröken fräken tvärsomnade på soffan efter kvällspinkandet och tandborstning. Hon kommer nog sova riktigt gott inatt :)

Jag lånade brorsans kamera idag, så det kommer väl nå bilder också ska ni se. Kanske inte ikväll, för nu är jag riktigt, riktigt trött.

Kan ju lista upp presenterna också, om det nu är nån som är nyfiken:

* "Music band" =trummor, maracas, tamburin, flöjt och lite andra instrument (hur tusan tänkte jag när jag köpte det?! :P), armband, prinsesskrona, filmen "Bondgården" samt ett superfint silverhalsband med kattberlock. Detta var alltså från mig.

* Kjol + linne, stol, väska och en Nalle Puh-servis från momma & Olle.

* Hink, spade, kratta m.m. till sandlådan från morfar.

* Pärlplattor + pärlor från farbror Pella & Mia.

* Kjol, klänning, två t-shirts, hårsnoddar, armband och halsband från "mom-mom Astrid".

* Tights + mysig kofta/jacka från moster Gudrun & My.


Och lite pengar skrapade hon ihop också, så nu har vi matat grisen också ;)

Allt som allt, en SUPERBRA dag. Celia har stornjutit hela dagen, även om hon blev lite trött där på eftermiddan, men det botades fort när mormor Astrid, moster Gudrun och My kom :)

Och nu ska jag baske mig gå och tvätta ansiktet och utföra min kvällsrutin med Mary Kay (gud vad jag älskar dom produkterna!!! Tack Denise för att du tipsade mig om det!). Efter det blir det ryggläge i soffan med nån god smörgås och ett glas juice, sen checkar jag in för kväll. Nu väntar 3 dagars jobb, som tur är så har jag två korta dagar nu onsdag + torsdag, vilket känns väldigt skönt.

Hoppas alla ni andra har det jättebra! Och f'resten.. tänk vad ett litet telefonsamtal kan lysa upp tillvaron? :)


Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

Den var jättefin :) Jag förstår det. De är så härliga och de går inte att jämföra bildkvaliten. :) Hoppas du får en snart, eller får råd att köpa en.



Kanske en eos 1000d brukar finnas för 3000/4000:- :)



Jamen eller hur. Shit pomfritt. Och min lilla tös har hunnit bli 8 månader. ujejuj.

2010-08-03 @ 22:10:32
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0