Svar till anonym

Blir ett till inlägg direkt nu...

Varför jag inte åker tillbaka till Norge? Jag ska åka tillbaka till Norge, det är bara inget datum bestämt än. Beror på när bilen är klar på verkstaden, vinterdäcken skickade och påsatta och räkningen betald.

Vet inte om jag nämnt det, men när jag och Martin åkte hit så gick turbon på bilen sönder när vi var i Röros, så vi fick lämna in bilen på verkstan och låna en hyrbil under ett dygns tid. Bilen är nog klar på verkstan nu, men det är vinterföre över fjällen jag måste köra över, så dom ska skicka upp vinterdäcken från Florö till Röros och så byta dom där på verkstan, eftersom jag inte kan den ädla konsten att byta däck. Så, så fort däcken är bytt och räkningen betald så åker jag tillbaka. När det blir exakt, det vet jag inte.

Så, det är så landet ligger. Jag ska tillbaka till Norge, men under tiden är jag här i Bispggården och jobbar allt jag kan och njuter av Celia.

Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

Haha ja en annan satt ju som i sin egen lill värld när du såg mig ;) pratade iofs i telefon men iaf.. :) såg säkert roligt ut :)

2009-09-30 @ 15:58:10
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0