Nehej ni, sängen nästa?

Nu är klockan 23:15 och jag börjar bli lite småtrött. Har varit en rätt lugn dag idag, såklart fullspäckad med bus eftersom Celia är här... men ändå. Lugnt har det varit. VI har skrattat och busat och bråkat hela dagen. Min prupp är bäst <3

Imorgon blir det dagis för hennes del, 9-15 ska hon vara där. Jag ska starta upp en kund där på morgonkvisten och sen vette tusan vad jag ska göra. Blev ju inget jobb imorrn i alla fall. Så, som det ser ut just nu är det inget jobb på hela veckan, tråkigt men sant. TimePool grejen har ju krånglat för mig. Den här veckans tillgänglighet har inte varit synlig på min kalender där på TimePool sidan, men när jag försökt fyllt i tillgängligheten har det kommit upp en ruta att jag redan är tillgänglig... MEN, jag har inte fått något sms idag. Har ni andra vikarier fått det?
Jag loggade in och försökte råda bot på det nu idag, och DÅ gick det att fylla i tillgängligheten på eftermiddagen så det vart riktigt, så efter en stund fick jag ett erbjudande men det var på röd grupp, och där har jag ju inte varit förut så det tackade jag nej till. Vill som gärna ha lite introduktion.... Men hursomhelst så slår jag vad om att det gått ut flera sms med jobb idag, och det stör mig något otroligt!


Nähäpp. Nu ska jag gå och lägga mig, det är en dag imorgon med. Ska bara säga godnatt till Martin först :)


Såhär tycker vi

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0