God jul på er!

Idag har vi julafton här nere i Bispfors. Vi firade inte igår eftersom Celia var hos Anders familj.. men idag så! :)

Igår jobbade jag i alla fal 7-13:00 inne på Brunkullan, det gick bra trots att det var länge sen jag jobbade där sist. Nemas problemas! Efter att jag slutat skjutsade jag runt pappa lite, vi var upp till farfar bland annat. Usch, det var jobbigt, för han är verkligen inte riktigt kry... :(

Mamma jobbade kvällen, så jag & Olof var hemma hos moster & co och åt julmat och var med på deras julklappsutdelning. Trevligt värre, och god mat! Jag fick mina efterlängtade GRISFÖTTER! :)
Jag fuskade lite och var bara tvungen att ta med mig Martins julklapp till moster, för jag ha varit så otroligt nyfiken på den ända sedan i fredags när jag släpade med mig den på buss och tåg och allt... så igår öppnade jag den.. och gissa vad? JAG FICK EN LAPTOP!!!! :D :D Lyckan är fullständig!

Och idag ska vi som sagt fira jul här. Runt 16.00 ska vi äta, det blir jag, Celia, mamma, Olof & mormor. 18.00 kommer tomten och sen blir det nog en massa bus med julklapparna hela kvällen sen. Celia ska få en av julklappparna direkt när hon kommer nu, jag köpte nämligen ett tefat som vi ska ut och åka på idag :)



Och hörreni, jag har inte kvar en endaste av era bloggadresser. Det vore gulligt om ni ville kommentera så jag får tillbaka dom! Jag har ju inte kunnat uppdatera mig på hur länge som helst! So, bring it on bloggers! :)




Mosters julgran


Julklapparna



Såhär tycker vi
Postat av: Marie

Vad härligt att du haft det mysigt, och jag kan tänka mig att det blir alldeles underbart att få träffa Celia igen =D Kramar

2009-12-25 @ 13:00:41
URL: http://varlensbasta.blogg.se/
Postat av: martina

blä grisfötter! Mina fötter är till och med godare!! :P god jul! :)

2009-12-25 @ 13:41:16
URL: http://annamartina.wblogg.se
Postat av: Sandra

Vad härligt de låter!! :) Och va mysigt att få vara med celia igen, ut och åka tefat. Kan tänka mig att du längtat ;)



Och vad snällt med julklappen ifrån martin. De va inte dåligt.



Hoppas ni får en underbar kväll, och God Fortsättning

=)



Kram

2009-12-25 @ 15:03:28
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Britt-Marie

Jag tyckte inte att det märktes att det var längesen du var inne på brunkullan det gick riktigt bra,vad kul att det var en ny dator du fick.

2009-12-27 @ 11:28:11
URL: http://cindybitte.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0