Flitiga jag

Jag fick ganska mycket gjort idag. Har packat ihop 4 kartonger med grejer som ska med till Florö, 1 kartong med grejer som ska hem till mamma, lite grejer som mamma & Olof ska få ta med sig på loppiset på lördag (blir det inte sålt åker det i soptunnan), och en massa massa skräp! Har varit ut till soptunnorna sjuttielva gånger idag tror jag. Att man kan ha så mycket skit i lådor och skåp, det trodde jag inte! Herregud vad jag har samlat på mig under det här året... helt otroligt.


Har inte så mycket mer att packa nu, egentligen. Böcker, vinglas, drinkglas och snapsglas. Bestick, glas och tallrikar. Kastruller, kläder, handdukar och gardiner. Celias leksaker. Det är allt, och inget av det kan jag plocka bort än, för det är grejer som behövs. Okej, böcker och vin-drink-snapsglas behövs väl kanske inte egentligen, men bokhyllan kan ju inte eka tom heller.

Tvättat ett par maskiner har jag gjort också nu på kvällskvisten. Imorrn kväll efter jobbet ska jag tvätta upp det sista har jag tänkt. Har inte dammsugit och skurat (typiskt mig), får väl göra det imorgon. Diskat har jag gjort i alla fall ;)

Nu ska jag försöka få lite kontakt med Martin och säga godnatt, sen blir det sängen. Jobbar 7-16:30 imorgon. Godnatt folks! :)


Såhär tycker vi
Postat av: Sandra

Duktiga du :) och idag har du varit ännu flitigare ser jag :) hur känns de då, att packa ner allt? :)



Hoppas du får sälja iväg de grejjer du inte behöver då :)



Jodå de har gått bra att jobba, trots allt. Värken har varit som värst ikväll faktiskt.. :(

Så nu ska man hoppa i säng och hoppas på att morgondagen går att uthärda också..



Kram

2009-08-06 @ 22:34:45
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Olof

Aha :P jag förstår ditt resonemang. :P Hehe. Om du inte får det sålt på loppiset så tycker jag att du ska skänka det till något loppis istället för att slänga. Slänga helt fungerande och rätt så nya glas är miljö-slöseri. :P Jag kan ta dom och skänka till Anita åt dej. XD

2009-08-06 @ 23:25:15
URL: http://dethararminblogg.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Okej. Det är ju bra att ni löser det på ett bra sätt tillsammans, funkar det inte så är det ju bara att du flyttar tillbaka till Sverige igen.



Har du fått något jobb i Norge?

2009-08-07 @ 04:08:13
URL: http://frokenfahlen.blogg.se/
Postat av: Sandra

Spännande :) Hoppas de går bra o jobba idag. Ja antar att ryggen känns lite bättre?..



Hoppas jag med.. Svårt o veta när man har värk som mest hela tiden. Men jag kan hoppas att inte blir sådär jättejobbig..



Kram

2009-08-07 @ 07:30:36
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Lijese

haha oja! lögdö hade vart kul om de fanns folk där ute,men finns d inge folk så finns de ingen mening med att ja sitter där ute typ:P sista helgen nu, men ja ä sjuk så ja lär ju inte sitta i skogen o bli ännu mer förkyld inför skola :P hur gåre med flytten då`?

2009-08-07 @ 10:09:38
URL: http://lijese.blogg.se/

Så, vad var det då du ville säga?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad tycker du?

Trackback
RSS 2.0